10 Aralık 2023 Pazar

BEYKOZ İSHAKLISPOR YÖNETİMİNDEN BEYKOZ TRİBÜN TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Beykoz İshaklıspor Kulübü, Beykoz 1908 Tribün temsilcileri ile özel bir programda bir araya geldi.

Beykoz Belediyesi Alibahadır Sosyal Tesisleri Kemankeş Restoran'daki buluşmada Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Şimşek, Beykoz 1908 A.Ş. bir önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerinden Atilla Sipahioğlu, Sedat Kaba ve Talat Karasakaloğlu ile Beykoz Tribünlerinin renkli simaları, Tribün Liderleri katılım sağladı.




Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, ERHA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada maçlarını Beykoz Stadında oynadıklarına ve Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil ettiklerine vurgu yaparken, " Yolumuza Şampiyonluk ve TFF 3.Ligi olarak devam ediyoruz. Bu kapsamda tribünlerden takımımıza destek bekliyoruz. Bugün Beykoz 1908 tribünlerinden değerli kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Öte yandan yine Beykoz 1908 A.Ş. Yönetim Kurulunda görev yapan değerli yöneticilerimiz de bizleri onura ettiler. Onların tecrübelerinden fazlası ile yararlanma düşüncesindeyiz. Biz Beykoz'da tüm takımlarımızı seviyor, destekliyoruz. Aynı desteği ilçemiz temsilcilerinden de beklemekteyiz ki bunun yansımalarını tribünlerde görmeye başladık. Bu vesile ile herkese teşekkürlerimi iletmek isterim " diye konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder