10 Aralık 2023 Pazar

MHP İLÇE BAŞKANI EMRE ÇÖMLEKÇİ'DEN KAVACIKSPOR 15 TEMMUZ ŞEHİTLER STADINA ZİYARET VAR


Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi İlçe Spor Kulüpleri ziyaretleri kapsamında Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında idi.

Statta oynanan TFF Kadınlar Futbol 3.Liginin iki İstanbul temsilcileri olan Rüzgarlıbahçespor-İstanbul Mesudiyespor karşılaşmasını takip eden Başkan Çömlekçi müsabakanın ardından sahaya inerken maçı galip kapatan Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor takımı futbolcularını kutladı.




Aynı zamanda MHP Beykoz İlçe Teşkilatı Spor Biriminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı da olan Rüzgarlıbahçespor Antrenörü Özkan Baş'ın şahsında takıma yeni sezon öncesinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Emre Çömlekçi daha sonra futbolcular ile fotoğraf karesinde buluştu.



Bu arada geçtiğimiz Kasım ayında Beykoz İlçe Teşkilatından arkadaşlarının Kavacık Spor Kulübüne gerçekleştirdiği programa katılamadığını ifade eden Başkan Çömlekçi, Kavacık Spor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz ile de Statta bir görüşme yaparak almış oldukları galibiyetten dolayı kutladı.


Kulüp hakkında Emre Çömlekçi'ye bilgi aktarımında bulunan Murat Yılmaz gerçekleşen ziyaret kapsamında Çömlekçi'ye üzeründe isminin yazılı olduğu bir Kavacıkspor forması hediye etti.




TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder