4 Aralık 2023 Pazartesi

ULAŞ ATBAŞI , " TOKAT BEREKETLİ BİZİ ŞAŞIRTTI "


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda temsil eden Kavacıkspor'da geride kalan hafta sonunda deplasmanda alınan galibiyet camiaya heyecan ve neşe kattı.

Küçükçekmece Tokat Bereketli maçının umduklarının da ötesinde zorlu geçtiğine vurgu yapan Yeşil-Beyazlı Ekibin Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı, " Karşımızda baştan sona golü düşünen bir takım bulduk. Savunmada oldukça dikkatli idik. Ani çıkışlarımızdan sonra kazandığımız penaltı golü sonrası direncimiz daha da arttı. Tribüne gelenlerin keyif aldığı bir mücadeleye yaşandı. Bu arada bu maçta şansımız da bizim yanımızda idi. Dolayısı ile zorlu bir maç sonrasında aldığımız galibiyet ve puan tablosuna eklediğimiz 3 puan çok anlamlı oldu " şeklinde konuştu.

İlk yarının son haftasında evlerinde grupta son sırada yer ala Kocasinanspor'u konuk edeceklerini anımsatan Ulaş Atbaşı, " Biz rakibimiz kim olursa olsun , oyundan kopmayan, rakibine saygı duyan bir ekibiz. Bu sebeple rehavet havasına giren bir takımda değiliz. İlk yarıyı güzel tamamlayıp, ikinci yarıya da güzel başlamak istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder