8 Aralık 2023 Cuma

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR PAŞABAHÇE STADINDA İLK GECE MAÇINA ÇIKACAK


Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda temsil eden iki takımdan biri olan Çiğdemspor'da Yarın ( Cumartesi ) oynanacak Dolayobaspor maçına dönüm maçı olarak bakılıyor.

Kavuniçi-Yeşilli ekibin bu maç öncesinde üçüncü sırada yer alan Dolayobaspor'un 10, altıncı sırada yer alan Ev Sahibi Takım Çiğdemspor'un ise 7 puanı bulunmakta.

COŞKUN BAŞKANA TEŞEKKÜR VAR !

Beykoz Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir, TFF İstanbul tarafından yapılan haftalık bültende maçın Şile Stadında oynanacak iken yaptıkları itiraz sonrasında Paşabahçe Stadına alındığına vurgu yaparken, " Çiğdemspor'un hakkını her platformda korumakta kararlıyız. Bu yanlış kararın ortadan kalkması sonrasında peki maç nerede oynanacak diye düşünürken Paşabahçe Spor Kulübü Başkanımız Coşkun Okur'un girişimleri ile müsabaka Paşabahçe Stadına alındı. Coşkun Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. " diye konuştu.



İLK KEZ GECE MAÇINA ÇIKACAKLAR

Stat değişikliği sonrasında Paşabahçe Stadında Haftalık Programda 3 maç olduğundan müsabakanın Saat 19.00'a alındığını hatırlatan Başkan Gökdemir, " Bizim için ilk gece maçımız olacak bu karşılaşmaya Çiğdemspor'a gönül vermiş herkesi bekliyorum. İnanıyorum ki bizleri yine yalnız bırakmayacaklar. Biz antrenmanlarımızı akşam karanlığında zaten Paşabahçe Stadında yapan bir takımız, dolayısı ile yabancılık çekmeyeceğiz ancak heyecan yaşayacağımız da bir gerçek. Maçı kazanmamız bize müthiş bir moral-motivasyon katacaktır, adeta lig bizim açımızdan yeniden başlayacak. Yarınki maç için futbolcu kardeşlerimiz de varını yoğunu ortaya koyacaktır, her şeyin hayırlısı diyelim " şeklinde konuştu. 

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder