27 Mayıs 2024 Pazartesi

BEYKOZ'DA İLK TRANSFER HAREKATI KANLICASPOR'DAN


İstanbul'un tarihi olarak en köklü kulüplerinden biri olan Kanlıcaspor, yeni sezon için çalışmalarına hız verdi.

Yeni sezonda yeni Başkan ve yeni yönetim kurulu olarak kenetlenen Kanlıcaspor, gelecek sezondan itibaren hedeflerini üst sıralara çıkarmış durumda. 

Kırmızı-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman, " Bu sezon yönetim, camiamız ve teknik heyetimiz başta olmak üzere hedeflerimize adım adım gideceğiz. Sezon boyunca aldığımız raporlar doğrultusunda transferler için kolları sıvadık. Kanlıcaspor, camiasına yakışacak karakterli, hırslı ve bize başarılar yaşatacak futbolcu kardeşlerimizle yola devam edeceğiz. Tüm Kanlıca camiasının takımımıza ve kulübümüze destek olmasını istiyoruz " diye konuştu.



ÖNCE İÇ TRANSFERLERLE ANLAŞILDI 

Başkan Bülent Cem Şişman'ın verdiği bilgiye göre, Teknik Direktör Aydın Çaylı'nın raporu doğrultusunda ilk olarak iç transferde takımın kaptanları Mustafa Keskin, İbrahim Gültekin ve Emre Toksoy ile yeni sezon için yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma sağlandı.

Boğaziçi Ekibinde Takım Kaptanları ise yaptıkları ortak açıklamada " Bize inanan Kanlıcaspor camiası, teknik heyet, yönetim kuruluna yeni sezonda büyük sevinçler yaşatacağız " diye konuştular.

Geçen sezon Kanlıcaspor formasıyla istikrarlı ve hırslı futboluyla bütün dikkatleri üzerinde toplayan teknik heyet, yönetim ile taraftarların beğenisini kazanan 2001 doğumlu sağ bek Batuhan Deveci ile de yeni sezon için anlaşma sağlandı. 

Batuhan Deveci, Kulüp binasında yapılan görüşme sonrasında " Kanlıcaspor'un başarısı için bana inanan hocalarımız ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Yeni sezonda takım büyüklerim ve arkadaşlarımla kulübümüzü layık olduğu yere getireceğiz " dedi.

Başkan Bülent Cem Şişman, " Transferde önceliğimiz iç transferdi. Listemizde olan ve Kanlıcaspor'a gelmek isteyen bir çok futbolcu var. Onlarla da görüşüp transferi tamamladıktan sonra yeni sezon için hazırlıklarımızı başlayacağız. Bu sene Kanlıcaspor'un senesi olacak " açıklamasını yaptı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: MURAT DEVECİ

2 yorum:

  1. Yönetimimize ve teknik ekibe yeni sezonda başarılar dilerim bu sene işallah bir üst lige çıkabiliriz kanlıcaspor umuza başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  2. Başarılar Kanlicaspor

    YanıtlaSil