7 Mayıs 2024 Salı

TALİP ERCAN, " BEYKOZ'UN ÇOCUKLARI İŞ BAŞINDA, BEYKOZ'UN SANATÇILARI DA İŞ BAŞI YAPACAK MI? "


Evet değerli dostlar iki seçimden beri ilçe gündeminde " Beykoz'un Çocukları " ," Beykoz'u Beykozlular yönetecek " cümleleri ezberlendi, sonunda bu başarıldı da...

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler geniş bir uzlaşı ya da başka bir tanımlama yapmak gerekirse Beykoz İttifakı ile seçimi kazandı, Beykoz Belediye Meclisinde de çoğunluk Cumhuriyet Halk Partisine geçti. Şimdi beklenen Başkan Köseler'in Beykoz Belediyesindeki A Kadrosu kimlerden oluşacak? Müdürlüklere kimler gelecek?

Beykoz Belediyesine gidince artık her metrekaresinde Beykozlu Yöneticiler görmek istiyor Beykozlu...Bu arada Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ilçede hatırı sayılı işler yaptı. Beykoz gerçekten de ilçe dışından gelenler içinde cazibe merkezi olmaya başladı, bunu yaşanan trafik yoğunluğundan da görmek mümkün. 

Vatandaşlar bu dönem genel siyasi ortamın da etkisi ile bir değişim istedi ve başardı. Başkan Köseler'i zorlu bir süreç bekliyor, neden mi çünkü sokakta kime rastlanılsa seçilmesinde biz etkili olduk, ben etkili oldum iddiasında birçok gurur ve kişi de konuşulmakta. Bunun değerlendirmesini Başkan Köseler eminim en ince ayrıntısı ile yapacaktır.

BEYKOZ'UN SANATÇILARININ SAHNE ALMA VAKTİ GELDİ

Gelelim bu kadar uzun uzadıya anlatımdan sonra şimdi sıra Beykoz'un Sanatçı Çocuklarına, değerlerine gelecek mi...yeri gelmişken hatırlatayım, Murat Aydın Başkan seçilmeden İlçe Yerel Medyası ile yaptığı toplantıda sormuştum, " Beykozlu Yerel Sanatçılara destek olunacak mı ? ya da olunmalı " Hakkını verelim Ozan Derviş Üstadımızın girişimleri ile Pandemi Döneminde Karlıtepe Konserleri ile destek de olundu.

Beykozlu sanatçılar deyinde gözüm hep Ceyhun Şişmanoğlu'nu aramakta, Rahmetli Ayhan Alptekin aklıma düşmekte, Beykoz Sevdalısı Baş Ailesinden Piyanist Ahmet Baş'ı anımsarım ve diğer yerel sanatçıları.

CEYHUN ŞİŞMANOĞLU

Sahi Ceyhun Şişmanoğlu'nu yıllardır takip ederim, son klibini ise çok beğendim. Beykoz'a neden küstürdüler ? Kim yasak getirdi ?, İzmir'de Radyoculuk ve sanatçılığını icra etmekte, Beykoz'da yasaklı yıllar yaşadı, nasıl üzüntü yaşadı, nasıl içinde fırtınalar esti bir parça da olsa biliyorum, Radyo Programlarını vaktim yettiğince dinlerim de, İzmir'deki Beykoz Elçimiz o? Radyo yayınında Beykoz İsminin geçmediği saat dilimi göremezsiniz...peki Ceyhun Şişmanoğlu'nun yasağı bitti mi acaba? 

O Ceyhun Şişmanoğlu ki sadece sanatı ile değil eğitim ve ilçe sosyal hayatında iz bırakmış faydası olmuş, el vermiş bir isim...peki ya son 20 yıldır Beykoz'da sahne alan ünlü sanatçılar? özel davetle geldikleri programları katmıyorum!!!!

Arkadaşlar isme takılmayalım diğer sanatçılarımız hakkını helal etsin konuyu anlatmak için bir örnek olarak yansıttım Ceyhun Şişmanoğlu'nu...haydi Beykoz'un çocukları sıra Beykoz'un Sanatçılarında olsun hasretimiz sona ersin....

10 Kuruşa gelen Karadenizli sanatçılar yerine 3 kuruşa gelebilecek Beykozlulara kapı ardına kadar açılmalı...

1 yorum:

  1. Cok sagol talip kardeşim duygularimiza tercuman oldugun için

    YanıtlaSil