5 Mayıs 2024 Pazar

KANLICASPOR'DA YENİ BAŞKAN BÜLENT CEM ŞİŞMAN OLDU


Beykoz İlçesinin Köklü Spor Kulüplerinden Kanlıcaspor'da gerçekleşen Olağan Kongre sonunda Başkanlığa Bülent Cem Şişman seçildi. 



Kulüp Merkezinde yapılan Genel Kurul gayet nezih bir ortama sahne olurken Başkan Şişman'ın Yönetim Kurulu Listesinde iki eski kulüp başkanı Remzi Alişan ile Av. Uğur Poyraz'da yer aldı. Yine eski Başkanlardan Ali Esat Yaşar ile Denetleme Kurulu Listesinde yer aldı.

Olağan Kongrede Divan Başkanlığını Cihangir Yağan, Katip Üyelikleri ise İlhami Uzunarslan ve Serdar Şenyurt yaptılar. Kongre Divanın teşekkül etmesi sonrasında saygı duruşu ile Olağan Kongre başladı. 



23 Eylül 2023-5 Mayıs 2024 Tarihlerini içeren Faaliyet Raporu ve Mali Rapor Kulüp Başkanı Remiz Alişan tarafından oylandı ve sonrasında ibra edildi. Rapora göre  Kanlıca Spor Kulübünün hiçbir kurum ve kişiye borcu bulunmamakta.

Ali Esat Yaşar Başkanlığındaki Denetleme Kurulu Raporu yine Başkan Remiz Alişan tarafından okundu ardından ibra edildi. 

Kongre Divanına iletilen tek Yönetim Kurulu Aday Listesi Divan Katiplerinden İlhami Uzunarslan tarafından okundu ardından Delegelerin tamamının oyu ile kabul edildi.



Olağan Kongrede bir başka safhaya geçilirken Tahmini Bütçe Kongre Delegelerine bilgisine sunuldu.

Kanlıca Spor Kulübünün Olağan Kongresinde Dilek ve Temenniler Bölümünde Kulüp Eski Başkanlarından ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer alan Av.Uğur Poyraz 15+15 Kişiden Oluşan Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üye Sayılarının 7+4 şeklinde değişimi için Tüzük Tadil Kongresinde karar alınmasını önerdi.  



Yine eski Başkanlardan Ali Esat Yaşar'da Tekke Mevkiinde bulunan Kanlıca Stadı ve Tesislerinin Kulübe Tahsisi için uzun süreli bir uğraşı olduğunu hatırlatırken bu konuda sahanın İBB veya Beykoz Belediyesi tarafından kullanım hakkının talep edilmesinin geçmişte iki belediye tarafından da kabul görmediğini ancak Beykoz Belediye Başkanının değişimi ile birlikte bu konuyu Alaattin Köseler'e aktaracaklarını ve olumlu bir dönüş olmasından umutlu olduklarını söyledi.




Ali Esat Yaşar'ın ardından bir açıklama yapan yeni Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman, Tekke Mevkiindeki tesislerin Kanlıca Spor Kulübünün Yönetimine devredilmesi için koşturmalarının yeni yönetim döneminde de devam edeceğine vurgu yaparken konuyu Yeni İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürüne yapacakları ziyaretler aktaracaklarını söyledi ve hız kesmeden çalışmalarının devam edeceğinin altını çizdi.

Beykoz İlçesinin özel kulüplerinden olan Kırmızı-Beyazlıların Olağan Kongresinde Başkan seçilen Bülent Cem Şişman ile birlikte 3 eski başkanın da katılım sağlaması birlik-beraberlik adına örnek olacak görüntülerdendi.




Yapılan oylama sonrasında katılan delegelerin tümünün oyunu alan Bülent Cem Şişman Kanlıca Spor Kulübünün resmen yeni başkanı seçildi. Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu ;

Yönetim Kurulu Asil :

Bülent Cem Şişman, Ayhan Şentürk, Barış Uçar, İlhami Uzunarslan,  Erdal Ardak, Erhan Tükel, Serdar Şenyurt, Nihat Gürkan Azgan, Hasan Çakmakkan, H.Uğur Poyraz, Nurettin Öztürk, Remiz Alişan, Şenol Karakuş, Murathan Mutlu, Osman Bilgin

Yönetim Kurulu Yedek

Savaş Şakar, M.Hakan Yaşar, Y.Göktay Domaç, İskender Gürdol, R.Suat Yatmaz, M.Zafer Arı, İ.Hayri Altan, Tuncay Çalışkan, Seyhan Kılavuz

Denetleme Kurulu Asil :

Cihangir Yağan, Ali Esat Yaşar, Süleyman Başlantı

Denetleme Kurulu Yedek :

Ateş Uluç, Ahmet Anıl Coşkun, Ahmet Uluç

ASFK Delegeleri Asil :

Bülent Cem Şişman, Şenol Karakuş, Remzi Alişan

ASFK Delegeleri Yedek :

Serdar Şenyurt, Nurettin Öztürk, Ateş Uluç

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder