Bu sezon yılların ardından hem bütçe hem de kadro alarak küçülmeye giden Beykoz Belediyesi 2025-26 Sezonu kapsamında ilk sınavına Ankara'da çıktı.
Kadrosunun tamamını birkaç oyuncu dışında transfer döneminde kaybeden Sarı-Siyahlı ekip genç kadrosuna değişik takımlardan takviyeler yapmıştı.
Boğaziçi ekibi ligde kalma hedefi ile çıkacağı yeni macerasında ilk sınavın da Ankara'da THF Erkekler Hentbol Süper Kupa Yarı Finalinde ligin iddialı takımlarından Bursa Ekibi Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
Müsabakanın ilk yarısı 20-13 Nilüfer Belediyespor üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda tecrübeli isimler ile farkı açmaya başlayan Bursa temsilcisi mücadeleyi 42-24 galip kapatıp finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.
Maça Yoğun İlgi vardı...
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Mesut Çebi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Ali Sosanoğlu, Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Eski Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Günal Ensari, THF Başkanvekili Kenan Gökmen, THF Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhonlu, federasyon kurul başkanları ve Milli takım antrenörleri, kulüplerin başkan ve yöneticileri maçları protokol tribününden izledi.
TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder