18 Ocak 2026 Pazar

MHP BEYKOZ KADIN KOLLARI ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI İLE GÖNÜLDAŞLARIYLA BULUŞTU


Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Hatice Hacımahmutoğlu ve İlçe Başkanımızın eşi Tuğba Çömlekçi ev sahipliğindeki

organizasyonumuzda MHP Beykoz Kadın Kolları Yönetim kademesi, Mahalle Başkanları ve üyelerimizden oluşan 100’ün üzerinde katılımcımızla kahvaltıda buluştular. 

Yoğun faaliyetlerimize ve kadın çalışmalarımızın seyrine dair detaylı istişarelerin yapıldığı, yeni üyeliklerin alındığı buluşma aynı zamanda kadınlarımıza faaliyetlerimize sundukları eşsiz katkıdan ötürü bir teşekkür buluşması oldu. 

Organizasyonun tertiplenmesinin her aşamasında emeği geçen Beykoz Belediyesi Meclis Üyemiz Bülent Gökdağ, İlçe Başkanımız Emre Çölmlekçi, Başkanvekilimiz Salih Dursun, İlçe Sekreterimiz Mehmet Çürüksu ve İlçe Başkan Yardımcımız Yakup Kadri Yılmaz’ın da katılım sağladığı buluşmada; İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi bir konuşma yaparak Kadın Teşkilâtımıza faaliyetleri ve desteklerinden ötürü teşekkür konuşması yaptı.

KAYNAK - MHP Beykoz İlçe Başkanlığı









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder