27 Mayıs 2026 Çarşamba

BEYKOZ MERKEZDE BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ RENKLİ Mİ RENKLİ GEÇTİ


Beykoz İlçe Merkezindeki Geleneksel Bayramlaşma anları renkli görüntülere sahne oldu.

Merkez Serbostani Mustafa Ağa Camindeki Bayram Namazının kılınması sonrasında Onçeşmeler Meydanında Beykozluların Bayramlaşma anları görülmeye değerdi.

Özellikle ilçenin eski sakinleri ve yaşı kemale ermiş dedeler, babalar ve çocuk ve torunlarının bayramlaşmaları ve her konuşmada sohbette geçen Beykoz Sevdasına dair cümleler dikkatlerden kaçmadı.

Önceki bayramlarda vefat edenler ve Kutsal Topraklarda Hac Farizasını yapanlar yad edilip anılırken Merkez Mahallesi Sakinleri başta Ahmet Baygın olmak üzere Geleneksel Bayramlaşma karesinde buluştular.

Öte yandan 9 gün tatil içeren Mübarek Kurban Bayramı dolayısı ile pek çok ilçe sakini ailenin ve bireylerin memleketlerine ya da tatil için özel programlara gitmesi nedeniyle geçmiş bayramlara göre biraz insan yoğunluğu azdı.




TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder