Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından Beykoz Pazarcılar Derneğinde Yönetim değişmiş ve Serhat Ismık Başkanlığındaki yeni yönetim göreve başlamıştı.
Serhat Ismık'a Paşabahçe'de bulunan Dernek Merkezine çeşitli kurum ve isimlerden hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ederken Yeni Yönetim Kurulunun Beykoz Protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretleri de başladı.
Bu kapsamda Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı Serhat Ismık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.
Kendini ve dernek üyelerini Kaymakam Dr.Ürkmezer'e tanıtan yeni Başkan Serhat Ismık dernekleri ile ilgili kısa bir bilgi aktarımında da bulundu.
Ziyaretin ardından Beykoz Pazarcılar Derneği adına Başkan Serhat Ismık, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'e ziyaretin anısı olarak bir hediye takdiminde bulundu.
Kaymakam Ürkmezer de kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder