31 Temmuz 2015 Cuma

MENAJER GÖZDE YORGUN BU KEZ KENDİ TAKIMI İLE VOLEYBOL ERENASINDA

Beykoz İlçesini Türkiye Plaj Voleybol Şampionası maçlarında temsil eden Marmara Kolonya Takımı, bu şampiyonaya farklı bir hava katmış durumda. Marmara Kolonyalarının Sahibi
Nadir yorgun Tarafından oluşturulan kadro şampiyonalarda fırtına gibi esmeye devam etmekte. Takımın Menajerliğini yapan Beykoz Belediyespor Takımından da tanıdık sima olna Menajer Gözde R.Yorgun Hopa etabına bayan takımın yanı sıra erkek takımı ile de iştirak ettiklerini söylerken, " Erkek Takımımız Soner-Ersin ikiliis ile mücadelelere çıkacak. Bayan Takımımız ise ilk 2 maçını alarak bizleri fazlası ile sevindirdi. Kadromuz değişse de şampiyonluklarımız devam edecek gibi " diye konuştu.

Gözde R.Yorgun açıklamalarının devamında, " Plaj Voleybol müsabakalarına bu sezon ilk kez dahil olup fazlası ile heyecan kattığımız için Voleybol Camiasında övgüler almaktayız.  Bu akşam Hopa Belediye Başkanımızın konuğu olduk, kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Takımımız adına kolonya Hediyemiz de gerçekleştirdik. İnşşallah Şampiyonluk Kupasını da kendisinin elinden alacağız" dedi.

Marmara Kolonyası olarak sedece yaz döneminde değil, kış döneminde de devam eden şampiyona maçlarına katılım sağlayacaklarını söyleyen Gözde R.Yorgun, " Biz her zaman ifade ettiğimiz gibi bir Beykoz Takımıyız. Firmamız yıllarca Çavuşbaşı Beldesinde üretim yaptı. Dolayısı ile Beykoz Plajlarında da Türkiye Şampiyonası etaplarındna birinin yapılması da en büyük beklentilerimizden birisi. Tabii ki  Beykoz'da da bu sporun ilgi çekmesi için, değişik takımların kurulabilmesi için vaktimiz müsait olduğunda Riva ve Poyrazköy gibi plajlarda gösteri maçlarımız olabilir. Bu düşüncemizi de hayata geçirmek için en uygun vakti bulmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyespor Voleybol A Takımının lige katılmama kararına son derece üzüldüğünü söyleyen Gözde R.Yorgun, " Bu konuda takdir Beykoz Belediyespor Yönetiminin, saygı duymaktan başka bir şey elimizden gelmiyor. İlçeye 2 sezon voleybol heyecanı yaşatıldı, geçen sezon Niğde'deki finallerde 2.Ligi kaçırdık. Gerçi daha sonra 2.Lig için davet gelse de kulüp yönetimi kabul etmedi. Farklı bir öneri de sunsak kararları değişmedi. Bu sebeple salonlar yerine artık Plaj Voleybolu ile camiaya hizmet verme düşüncesindeyim. Kurduğumuz takım gayette başarılı." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder