1 Aralık 2018 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYE PERSONELLERİNE CİMER EĞİTİMİ VERİLDİ

İstanbul Valiliği ve Beykoz Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle belediye personeline “Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) Portalı” eğitimi verildi.


Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan, portalı kullanmaya yetkili müdürler ve personeli kapsayan eğitim, CİMER Genel Koordinatörü Kürşad Hamza Öner tarafından verildi.
CİMER Yeni Yazılımlarla Gelişiyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iletişim kurduğu CİMER portalını yeni yazılımlar ekleyerek sürekli geliştiriyor. Yeni yazılımı ile belediyelerin tüm birimlerini sisteme dâhil eden CİMER, vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. 
CİMER üzerinden Beykoz Belediyesi’ne gelen talep, öneri ve şikâyetlerin hızlı sürede cevaplandırılması ve çözülmesi için yapılan eğitimde CİMER portalı ve portala yeni eklenen yazılım hakkında uygulamalı olarak bilgiler verildi. 
Vatandaşın kamudaki ihtiyaçlarını, talep, öneri ve şikâyetlerini doğrudan ilettiği CİMER biriminde çalışanlara yönelik verilen bu entegrasyon eğitiminden memnuniyet duyan personel valilik yetkililerine teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder