1 Aralık 2018 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR GÖZTEPE İLE OYNUYOR


THF Erkekler Hentbol Süper Ligindeki İstanbul Temsilcilerinden olan Beykoz Belediyespor, Yarın ( Pazar ) oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.


Yeşil-Mavili ekip evindeki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda son antrenmanını yapan Boğaziçi Ekibinde sporcular oldukça enerjik bir görüntü çizerken, İzmir ekibini evine eli boş gönderme yönünde sağlam bir inanç oluşmuş durumda.
Beykoz Belediyespor Antrenörü Mesut Ilgın geçen hafta hiç de hak etmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını anımsatırken, ” Selkaspor maçında yaşanan hakem hataları bizi fazlası ile üzdü. Yarın Göztepe ile zorlu ve de önemli bir müsabaka biz bekliyor. Sporcu kardeşlerim özellikle iç saha maçlarını firesiz geçme niyetlerini bir kez daha iletti. Bu sebeple yarınki maça üst düzey motivasyon ile çıkıp güzel bir oyun neticesinde galibiyet sevinci yaşamak istiyoruz.” diye konuştu.
Beykoz Belediyespor-Göztepe karşılaşması Pazar günü Saat 14.30’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda başlayacak ve müsabaka THF WEB TV’den canlı olarak izlenebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder