16 Haziran 2019 Pazar

AYYILDIZ MASTERLER AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU


Beykoz İlçesinde Masterler Futbol Camiasında özel bir yeri olan başarılı takımlardan Ayyıldızspor, Antalya'da katıldığı Turnuvadan gelen 3. Cumartesi-Pazar Günleri iki özel etkinlik ile kutladı.


Cumartesi Günü Göksu'da bulunan Peçko Fırın'da Kahvaltıda buluşan Ayyıldızspor Takımı sporcuları ve aileleri, bir gün sonra ise Polonezköy Değirmen Park'da  bu kez neşeli mi neşeli bir piknik ortamı yaşadı.


Antalyaspor'un eski futbolcularından da olan Soccer Cup Masterler Futbol Turnuvasında başarılı bir performans çizen ve yaşadığı üçüncülük ile ayrı bir gurur yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekibin Pikniği, Babalar Günü, bazı futbolcuların Doğum Günleri ve karne sevincini de içerince renkli görüntüler de piknik alanına yansıdı.

Beykoz Ayyyıldızspor Sorumlusu ve Beykoz İlçesi Teknik Sorumlularından Kamil Çolak yaptığı açıklamada, " Biz çok uzun yıllar öncesine, çocukluk ve gençlik dönemleri ile başlayan , sonrasında aynı takımlarda forma terletmiş ardından yıllar ilerledikçe bu kez Masterler-Veteranlar Kategorisinde aynı takım bünyesinde buluşmuş isimler olarak bugün güzel bir etkinliğe imza atmış olduk. Futbolcu arkadaşlarımızın dışında eş ve çocuklarınında geniş bir katılım sağlaması ile ne kadar büyük bir aile olduğumuzu da bir kez daha göstermiş olduk. " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder