17 Haziran 2019 Pazartesi

NUMAN KURTULMUŞ VE HASAN SERT SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BULUNDU




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert Beykoz’da seçim çalışmalarında bulundu.


AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve yönetiminin de hazır bulunduğu programda öncelikle Paşabahçe Merkez Camii’nde limonata dağıtımı yapıldı. Beraberindeki heyetle esnafları tek tek gezen Numan Kurtulmuş, karne alan bir çocukla sohbet ederek kendisine harçlık verdi. Ardından Numan Kurtulmuş ve Hasan Sert, Beykoz Belediyesine geçerek, Başkan Murat Aydın’dan Beykoz’a yapılacak hizmetler hakkında bilgi aldı ve istişarede bulundu.

Başkan Murat Aydın: “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Başkan Murat Aydın: “AK Parti Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş ve 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Dr. Hasan Sert’le bir araya gelerek kendilerini ilçemizde ve belediyemizde ağırladık. Öncelikle Paşabahçe’de esnafımız ve vatandaşlarımızla selamlaştık. Gençlerimizle ülkemizin geleceği, umutları ve yarınlarımız için sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizde hem hemşehrilerimizle sohbet ettik hem de İstanbul’umuz için Binali Yıldırım Başkanımıza destek istedik” şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder