20 Temmuz 2019 Cumartesi

BEYKOZ BLD.SPOR SÜPER KUPADA BEŞİKTAŞ AYGAZ İLE OYNAYACAK

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Kupa Final eşleşmesi netleşti. Beykoz Belediyespor , Lig Şampiyonu Beşiktaş Aygaz ile karşı karşıya gelecek.


2019-20 Sezonu için çalışmalarına 29 Temmuz'da başlayacak olan Boğaziçi Ekibini şimdiden Süper Kupa Heyecanı sarmış durumda. Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Süper Kupada daha önce de Beşiktaş Aygaz ( O sezonki ismi ile Mogaz ) ile karşılaşmış ve müsabakayı kaybetmişti.

Bu ikinci Kupa Randevuzu Yeşil-Mavili Ekip camiasında da heyecan yaratmış durumda. Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk, bir kez daha Süper Kupa heyecanı yaşayacak olmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, " Yeni sezon için ilk çalışmamıza ay sonunda çıkacağız. Bu sezon kadromuza önemli takviyeler yaptık. Hentbol Süper Ligine renk katan bir takım olmaya devam edeceğiz. Öte yandan sadece A Takımımız ile değil altyapımızda, spor okulumuzda antrenman yapan yüzlerce sporcumuz var. Aileler çocuklarını Hentbol Sporu ile buluşturmakta. Beykoz İlçe sporu için güzle bir alternatif dal konumuna geldik " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder