13 Ağustos 2019 Salı

BEYKOZ'DA KURBAN BAYRAMI SEVİNCİ YAŞANDI



Kardeşlik, paylaşma, iyilik ve yakınlaşmaya vesile olan Kurban Bayramı Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel bayramlaşma programıyla ilçe sakinlerini buluşturdu. 



7’den 70’e  Beykoz Merkez Mahallesi Serbostani Mustafa Ağa Camii'nde toplanan vatandaşlar, kılınan bayram namazının ardından birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi. 

Kurban Bayramı’nın ilk günü düzenlenen bayramlaşma törenine Beykoz AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe protokolü, ilçedeki sivil toplum kuruluşu, muhtarlar, kamu kurumlarından temsilciler ve vatandaşlar katıldı.  


Bayramlaşma töreninde ilçe sakinlerine hitap eden Başkan Murat Aydın, “Bayramlar toplumların birlik ve beraberliklerinde önemli rol oynayan buluşma ve kucaklaşma vesilesidir. Sevgi, paylaşma, bağışlanma ve yardım duygularının pekiştiği Kurban Bayramı’nda Allah hiçbir zaman birlik ve beraberliğimiz bozmasın ve sizlere sevdiklerinizle sağlık, huzur ve esenlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Tüm Beykozlu hemşehrilerime bayram alanına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nın dünya barışına ve tüm insanlığa örnek olmasını temenni ediyor ve tüm ilçe sakinlerimize iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu. 


Konuşmaların ardından ilçe protokolü ve vatandaşlar birbirleriyle tokalaşarak bayramlaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder