30 Ağustos 2019 Cuma

BEYKOZ'UN EN YENİ KOŞU GRUBU BU KEZ ZAFER BAYRAMI ANISINA KOŞTU !

Beykoz İlçesinde bir birinden değişik mekanlarda bağımsız ya da birkaç arkadaşın ortaklaşa yaptıkları koşulara sıklıkla rast gelinmekte. Bu kimi zaman Beykoz Korusu, Kimi zaman Sahil kesimi, kimi zaman da Hidiv Kasrı'nı parkur edinen koşu sevdalılarına bir başka alternatif daha var.


Gerçi Beykoz Runners adı altında bir grupları olsa da bu grubu daha geniş kitlelere ile buluşturma düşüncesi ile hareket edenler aralarına aynı heyecanı yaşamak isteyenleri de davet etmekte.

Paşabahçe Futbol Takımında futbolculuk yaşantısı ve antrenörlüğü bulunan Ali Sezer'de arkadaşları ile bu amaç doğrultusunda hareket etmekte.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSINA bilgi aktarımında bulunan Sezer, şu ifadelere yer verdi..."

" Biliyorsun beni bana yer zaman fark etmez mekan hiç Önemli değil spor yapmaktayım kilometrelerce koşmaktayım. Bunun için arkadaşlarla Beykoz Runners adı altında buluşmaktayız. Kalabalık bir şekilde herkese uyan iş çıkışı izin günleri gibi zamanlarda toplu olarak antrenmanlar yapıp kalabalığın motivasyon gücünü kullanmayı hedefledik Bu süreçte hiç tanımadığım insanlarla tanıştım onlarla birlikte koştum çok güzel anılar biriktirdik "




30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇİN KOŞTUK....

" Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Zeliha Hoca ile bugün bir organizasyon düzenledik 30 Ağustos zafer bayramı anısına zafer koşusu adı altında. Kanlıca iskeleden başlayıp Çubuklu iskeleye kadar 3:30 kilometrelik bir koşu düzenledik. Yaklaşık 35 40 kişiydik çok güzel eğlendik hiç tanımadığımız insanlarla tanıştık sadece sosyal medya duyularından haberdar olup gelenler oldu eşimizi dostumuzu çağırdık

" Çalışmalarımızda katılımcı sayımızı daha da artırmak istiyoruz.Tamamen ücretsiz tamamen gönüllü olarak bu işin içerisindeyiz. Amacımız sadece ben sadece insanların hareketsiz yaşamdan uzaklaşıp sporun içinde olabilmesi haftada 1 2 antrenman yapmasını sağlayabilmek. "

Beykoz Runners Grubunda bir birinden değişik meslek gruplarından ve yaşlarından , kadın-erkek birçok isim var. Beykoz İlçesinin eski başarılı futbolcularından Paşabahçespor'da Kaptanlık yapmış olan Osman Önerbay'da bu işin ön ayaklarından biri konumunda. Grup sayısını kısa zaman zarfında arttırma düşüncesinde.


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ı da bir gün yanlarında görmek istediklerin söyleyen Ali Sezer ile Osman Önarbay davette bulundular.

İnstagram / Beykoz Runners

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder