27 Ağustos 2019 Salı

RİVA PLAJ FUTBOLU İLE BİR İLKİ YAŞIYOR

Beykoz İlçesinin İç Turizmin en yoğun şekilde yaşandığı mekanlarından olan Riva'da renkli bir etkinlik daha yaşanmakta. Riva Plajında ilk kez düzenlenen Plaj Futbolu, izleyenlerin meraklı bakışları altında bir birinden heyecanlı maçlara sahne olmakta.


Riva Spor Kulübü ve TFF Meral Celal Aras Spor Lisesinin ortaklaşa düzenlediği ve Beykoz Belediyesinin katkıda bulunduğu turnuvada ikinci hafa sonu da geride kalırken, müthiş bir heyecan Riva Kumlarına yansımış oldu. Plaja yüzmek için gelenler akşam üzeri yapılan maçları da takibe almış durumda.

Bu güzel ve renkli anlar " Acaba bundan sonra her yaz Büyükler Kategorisi " de dahil olmak üzere Plajın tam bir " Plaj Futbolunun Adresi " olabilir mi? sorusunun sorulmasına da neden olmakta. Beykoz Belediyesince İşletmesinin teslim alınmasından itibaren yapılan fiziksek düzenlemeler ile dikkat çekici bir boyuta taşınan tesislerin Plaj Hentbolu için de güzel bir mekan olacağı konuşulmakta idi.



Plaj Hentbol Milli Takım Antrenörünün aynı zamanda Beykoz Belediyespor Hentbol Takımında Sportif Direktör olarak da görev yapan Akın Yenigün'ün olması bu ihtimali çok yüksek kılmakta.

TURNUVANIN FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Beykoz İlçesinde ilk kez bir turnuva hüviyetinde yapılan ve gerek ilçemiz takımlarının gerekse de misafir takımların iştirak ettiği ” Riva Beach Cup ” Futbol Turnuvasında finale uzanan takımlar belli olmaya başladı.
Riva Spor Kulübü ve TFF Meral Celal Aras Spor Lisesinin ortaklaşa düzenlediği ve Beykoz Belediyesinin katkıda bulunduğu turnuvada ikinci hafa sonu da geride kalırken, müthiş bir heyecan Riva Kumlarına yansımış oldu.
Turnuvada şimdiye kadar alınan tüm sonuçlar şu şekilde idi ;
Boğaziçi-Paşabahçe 1-1
Çengelköy-Beykoz 1908 : 1-2
Karabekir-Çakmak : 2-1
Gümüşsuyu-Esenyurt Kartal : 0-4
Boğazçi-Çengelköy : 7-2
Paşabahçe-Beykoz 1908 : 1-2
Karabekirspor-Gümüşsuyuspor : 1-0
Çakmakspor-Esenyurt Kartal : 1-2
Boğaziçi-Beykoz 1908 : 8-0
Paşabahçespor-Çengelköyspor : 4-1
Karabekirspor-Esenyurt Kartal : 2-2
Turnuvada yapılan karşılaşmaların ardından önümüzdeki hafta sonunda yapılacak olan final maçlarına çıkacak takımlar da belli oldu. Buna göre Esenyurt Kartal ile Boğaziçi Takımları Şampiyonluk için kumlara çıkacak iken, üçüncülük-dördüncülük maçı için ise Beykoz 1908 ile Karabekirspor takımları karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder