29 Ağustos 2019 Perşembe

YETENEKLİ ELDİVENLER SALİH HOCA İLE PARLIYOR !

Beşiktaş Beykoz Futbol Okulunda Yaz Dönemi çalışmaları yoğun biçimde geçerken, Siyah-Beyazlılardan yeni yıldız adayları yola çıkmış durumda...


Özellikle Beykoz İlçesinin en başarılı Kaleci Antrenörlerinden olan Salih Mumcu'nun Okul bünyesinde göreve başlaması ile birlikte, bir birinden kaliteli, yetenekli ve geleceğin yıldızı olacak eldivenler çıkmaya başladı. Nitekim Siyah-Beyazlıların antrenmanlarına çıkan 5 Kaleci profesyonel kulüp altyapılarına gönderilmiş durumda.

Ercan Acar Yönetiminde uzun yıllar faaliyette olan Beşiktaş Futbol Okulundan bu dönemde şu ana kadar onun üzerinde sporcu profesyonel-Bölgesel Amatör ve Amatör Lig takımlarına verilmiş durumda. Bunlar içinde Spor Toto 1.Lig Takımı Ümraniyespor 3 futbolcuyu kadrosuna katarken, Beşiktaş Altyapısına ise 5 oyuncu gönderilmiş durumda. Çengelköyspor'a 3, Sarıyer'e 1, Beylerbeyine ise 2 oyuncu gönderildi.

Özellikle Beşiktaş'a 5 kalecinin verilmesi ile gözler Kaleci Antrenmanlarına çevrilmiş durumda. Türkiye'de futbol oyununda en çok aranan mevki olan Kalecilik, BJK Beykoz Futbol Okulunda ise en tercik edilen mevkilerden olmuş durumda.

Beşiktaş Futbol Okulundan yıllardır adeta yıldız oyuncular ihraç eden Ercan Acar, ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada, " Her yeni dönemde değişik kulüplerimize verdiğimiz yetenekli oyuncularımız ile gurur yaşıyoruz. Tabii ki buralara kolay gelinmiyor, antrenman disiplininden , ve kalitesinden ödün vermiyoruz. Yeri geliyor tatlı-sert uyarılarımız oluyor, ancak birkaç yıl sonra bu çocuklarımız Profesyonel lig takımlarında oynarken gelip bizlere teşekkür etmekte. Bu işi sadece sportif yönü yok, bilimsel- psikolojik-pedagojik yöntemin de payı büyük. " diye konuştu.

Antrenör Kadrosunda Salih Mumcu gibi gerek sporculuk, gerekse de antrenörlük hayatında önemli bir misyon sahibi olmuş isim ile çalışmaktan dolayı gayet memnun olduklarını ifade eden Ercan Acar, " Salih Hocamızın göreve başlaması ile birlikte Kaleciliğe ilgi oldukça arttı. Eğitim alan Kalecilerin tabiri caizse birçok profesyonel ve amatör kulüpçe izlenip kadrolarına dahil edilmesi de bu başarılı tablonun da bir göstergesi olmuş durumda. " şeklinde açıklamada bulundu.

Beykoz 1908 dahil birçok Kulüpte Kaleci Antrenörlüğü yapan, Aktif Futbolculuk yaşantısını ise Türkiye Masterler-Veteranlar Liglerinin Beykoz Temsilcilerinden Beykoz Ayyıldız Takımında başarı ile devam ettiren Yetenekli isim Salih Mumcu ise Beşiktaş Futbol Okulunda görev yapmanın gayet keyifli ve bir o kadar onur verici olduğunu söylemekte.

" Bizde kalecilik aileden gelen bir miras gibi! Kardeşim Fatih Mumcu'da uzun yıllar profesyonel liglerde Kaleyi korudu, şampiyonluklar yaşadı. Futbolu seviyoruz ancak Kale Mevkini hiçbir bölgeye değişmem. BJK Beykoz Futbol Okulundaki görevimi seviyorum, her yetiştirdiğim kaleci bana gurur yaşatmakta. Ercan Acar gibi disiplinli işini çok seven bir isim ile aynı amaç uğruna mesai yapmak keyif verici " 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder