10 Ekim 2019 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESPOR R.Ş.KÖKTÜRK'DE SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKACAK


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı, hafta sonunda oynayacağı Nilüfer Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yapılan antrenmanlara neşe hakim idi. Pazar Günü Saat 14.30’da başlayacak müsabaka aynı zamanda Boğaziçi ekibinin taraftarları ile buluşacağı ilk maç olma özelliğine de sahip. Yeşil-Mavli ekip Sezonun ilk maçında TRT Spor 2 Kanalından Naklen Yayın olduğu için salondaki eksiklikler nedeni ile Maltepe Müzahir Sille Spor Salonunda oynamak zorunda kaldığı Göztepe maçından mutlu ayrılmış idi.
İkinci maçına Rize deplasmanında Güneysu karşılaşması ile çıkan ve galibiyetle ayrılan Beykoz Belediyespor üçüncü maçından da galibiyet bekliyor. Boğaziçi ekibinde Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar yaptığı açıklamada, ” Bu sezon gayet iyi bir kadro kurduk. Oyuncularımızın çoğu takıma yeni dahil olan isimlerden olmasına karşın hiçte uyum sorunu yaşamadı. Son yıllarda Hentbol Sporuna özellikle okul takımları düzeyinde müthiş bir ilgi var. A Takımda alınacak her başarılı sonuç bu durumu daha da üst seviyelere taşıyacaktır. ” diye konuştu.
Hafta sonunda oynayacakları Nilüfer Belediyespor karşılaşmasına ilişkin de aktarımda buluna Ali Esat Yaşar, ” Artık ilk iki hafta geride kaldı, üst düzey bir performans beklentisi herkeste hakim. Dolayısı ile Pazar günü Salona gelip bizlere tribün desteği verecek olan sporseverlere de iyi bir izlenim de bırakmak zorundayız. Maç sonunda sevinen taraf biz olmak istiyoruz. Sezonun evimizdeki ilk maçı olacağından maça ilginin yüksek olmasını bekliyorum. Taraftarlarımız da takımlarını özledi, yeni gelen oyuncuları da tanımak istiyor “ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder