9 Ekim 2019 Çarşamba

BOĞAZIN YARGIÇLARI FADİME MASİM'E EVİNDE SÜRPRİZ YAPTI

Beykoz Gümüşsuyu’nda ikamet eden Masim Ailesinin küçük verdi Fadime, yakalandığı hastalık dolayısı  ile tedavi süreci yaşarken en büyük desteklerden biri spor camiasından geldi.
Geride kalana hafta sonunda Beykoz 1908-Kartal Bulvarspor maçı için Beykoz Stadında gelen ve taraftarlarının büyük ilgisine mazhar olan Fadime Masim, tribünlerden özel alkış ve tezahüratlar almış idi.

Maç öncesi Beykoz 1908 Soyunma odasına da giden başarı dileğinde bulunan Fadime burada da ilgiyi fazlası ile çekmiş idi.
Boğazın Yargıçları Taraftar Grubu Fadime Masim için bu kez hafta içinde özel bir etkinlik düzenlendi. Sultaniye Parkında akşam üzeri toplanan grup, hep birlikte Fadime’nin Gümüşsuyu’nda bulunan evinde bir ziyaret gerçekleştirdi.


Burada yakılan meşaleler ve yapılan tezahüratlar ile dışarı davet edilen küçük Fadime’ye bu etkinliğin organize edenlerinden Erdal Diri tarafından çiçek verildi. Ardından gelen grup beraberinde getirdikleri oyuncaklar ve diğer hediye paketlerinin sunarken ziyarette duygusal anlar da fazlası ile yaşanmadı değil. Tüm yürekler Fadime’nin yakalandığı hastalıktan kurtulabilmesi için attı.


Kimisi yeni oyuncaklar alıp getirirken, bazıları ise çocuklarının en sevdiği oyuncağını ziyarette getirdi. Müthiş bir sevgi selinin oluştuğu etkinlikte Masim Ailesi ziyaretçilerine teşekkürlerin iletirken duygularına hakim olamadı. Boğazın Yargıçları Tribün Lideri Murat İlhan ve diğer grup üyeleri de yapmış oldukları bu güzel sosyal proje için her türlü övgü ve alkışı da fazlası ile hak etti.

MEHMET ALİ TOMAR / ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder