4 Şubat 2020 Salı

BEYKOZ BELDİYESPOR YARI FİNAL AŞKINA MAÇA ÇIKIYOR...

Yarın ( Çarşamba ) THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş maçında Ankara Ekibi Spor Toto Sk Takımını konuk etmeye hazırlanan Beykoz Belediyespor’da hazırlıklar tamamlandı.

Yeşil-Mavili ekip Süper Ligde ikinci haftası başlayan ligde liderliğini devam ettirmesini bilirken, Hem Türkiye hem de Avrupa Kupasında mücadeleye devam eden Boğaziçi ekibi bu iki kulvarda da hedefe kilitlenmiş durumda.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk öncelikle yarınki Spor Toto SK maçına değinirken, ” Sporcularımız Ankara’daki ilk maçı tek gollük avantaj ile kazanmış idi. Zorlu bir mücadele olacak gibi. Takım olarak Yarı Finale kalmayı çok istiyoruz. Rakibimiz ligde de şampiyonluk yolundaki güçlü rakiplerimizden birisi. Beykozlu sporseverleri bu önemli maçımıza bekliyoruz ” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Takım Antrenörü Mesut Ilgın ise maçın oldukça çetin geçeceği kanaatinde olduğunu söylerken, ” İlk maçımız da büyük bir çekişmeye sahne olmuş idi. Maçın hazırlıklarını tamamladık. Geride kalan hafta sonunda oynadığımız Güneysu maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Milli oyuncularımızdan Ozan Erdoğan kadroda olmayacak. Tabii ki maçtan galip ayrılarak Yarı Finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Müsabakadan başarı ile ayrılıp hafta sonundaki Nilüfer Belediyespor maçı öncesinde moral-motivasyonumuzu daha da üst seviyelere taşımak niyetindeyiz ” şeklinde konuştu.
Beykoz Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, Beykozşu sporseverleri Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanacak maça davet ettiklerini söylerken, ” Bu sezon hem ligde hem de Türkiye Kupasında Şampiyonluk bekliyoruz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Sporcu kardeşlerim zorluk derecesi yüksek karşılaşmadan alnının akı ile ayrılacak güçte. Adımızı Yarı Finalistlerden biri yapmayı çok istiyoruz. İnşallah bu beklentimiz olumlu karşılık bulacak” dedi.
Beykoz Belediyespor-Spor Toto Sk Takımları arasındaki THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş karşılaşması Saat 15.00’de Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder