2 Eylül 2020 Çarşamba

8.GELENEKSEL KELLE İBRAHİM VETERANLAR-MASTERLER FUTBOL TURNUVASINDA KURALAR ÇEKİLİYOR


Pandemi Sürecinde yapılıp-yapılmayacağı yönünde gündemde olan Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında net takvim yarın belli olacak...

Turnuva Organizasyon Komitesi Turnuvanın geçen hafta sonu itibarı ile başlama düşüncesinde iken bazı takımların, hazırlık amacı ile 1 hafta süre istemesi üzerinde bu haftaya sarkmış idi.

Turnuva Organizasyon Komitesi adına Hakkı Baş Kamuoyuna bir bilgilendirmede bulunurken, " Beykoz Kulüpler Birliğinin desteği ile bu sene 8.düzenlenecek olan Geleneksel Kelle İbrahim Turnuvamızda net tarih belli oldu. Pandemi süreci ve değişik nedenlerden dolayı turnuvamızda bir sarkma söz konusu idi. Takımlardan gelen genel istek ve taleplerde en mantıklı süreyi yakalamak istiyorduk. Artık Kura Çekim günümüz ve Maç Programlarımı belli olacak. Yarın ( Perşembe ) Gümüşsuyuspor Tesislerinde turnuvaya iştirak edeceğini beyan eden takım temsilcilerinin katılımı ile kura çekimini yapacağız. 20.30 da yapılacak Kura Çekimine herkesi bekliyoruz. Grupların belli olması sonrasında fikstür çekimimiz olacak ve hafta sonu itibarı ile de karşılaşmalar başlayacak. Şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvamız Kelle İbrahim'in adına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi en büyük dileğimiz " diye konuştu.

Bu sene 8.yapılacak olan Geleneksel Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvası için şu ana kadar 1 takım katılacağını organizasyon komitesine beyan etmiş durumda. Müsabakalar Gümüşsuyuspor Tesislerindeki Halı Sahada yapılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder