5 Eylül 2020 Cumartesi

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ " ÜYELİK " KAMPANYASI BAŞLATTI




1908 Yılında Gazeteci-Romancı Ahmet Mithad Efendi ve arkadaşları tarafından kurulan Beykoz Spor Kulübü bu güne değin değişik branşlarda Türk Sporuna birçok ismi hediye eden, kazandıran yapısı ile bilinmekte idi. 

Kuruluş yılından itibaren yaklaşık 15 dolayında sportif faaliyette bulunan ve Türkiye'nin kurulmuş ilk spor kulüplerinden olan Beykoz Spor Kulübünde Yönetim Kurulu bir kez daha " Üyelik " Kampanyası başlatmış durumda.

Futbolda yıllar sonra yükselişe geçen ve 2019-20 Sezonu sonunda verilen karar doğrultusunda Bölgesel Amatör Lige alınan Sarı-Siyahlı camiada şu sıralar heyecanlı mı heyecanlı bir koşuşturma yaşanmakta. Zeki Aksu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu öncelikle takımı yeni sezonda BAL Liginde çalıştıracak Teknik Adam konusunda yoğunlaşmış durumda. Bu durum belli olup kamuoyuna beklenen açıklama yapıldıktan sonra ise transfer harekatı başlayacak.

2020-21 Sezonunu " Yeniden Yükseliş Dönemi " olarak nitelendiren Beykoz Spor Kulübü Yönetimi diğer yandan ekonomik anlamda da hazır hale gelebilmek için bir yandan sponsorluk-reklam çalışmalarına yönelirken diğer yandan ise Beykozluların Kulüplerine üye olması için yeni bir kampanya başlatmış durumda. Sarı-Siyahlıların Sosyal Medya Hesabından paylaşılan konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Beykoz Spor Kulübüne üye olarak geleceğin sorumluluğuna girmeli ve söz hakkını elde etmeliyiz.

SEYİRCİ KALMA ÜYE OL


Beykoz Spor Kulübü “ SEYİRCİ KALMA ÜYE OL” kampanyasıyla Beykoz'a gönül veren ve kendini Beykozlu olarak gören herkesi kulübüne üye olmaya çağırıyor.

Kampanyanın amacı tüm Beykozluların kulüplerine sahip çıkmasını sağlayarak Beykoz 1908 takımını hak ettiği şanlı-şerefli eski günlerine taşımak...

Beykoz'umuzun bütün sivil toplum örgütlerini, kuruluşları, gerçek ve tüzel kişileri, Beykoz' da iş yapan esnaf, iş adamı, ve Beykoz'luyum diyen herkesi bu kampanyada yanımızda görmek istiyoruz.

Yalnızca bir seyirci ya da taraftar olmakla yetinmek yerine; kulübüne üye olarak seçme - seçilme hakkını kullanmak, Beykoz Spor Kulübü ile ilgili her konuda söz söylemek, harekete geçmek, eksik ve yanlışlara müdahale etmek ...

Haydi Beykozlular ''SEYİRCİ KALMA ÜYE OL 'Birlik ve beraberlikle gücümüzü gösterelim!
Sende katıl ki Bayrak Dalgalansın.
Özetle “elini taşın altına koymak”...

Beykozlular ve kendini Beykozlu hisseden herkese sesleniyoruz...
SEYİRCİ KALMA ÜYE OL

Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Üyelik koşulları
1. Bir defaya mahsus Üye Olma Bedeli 1.000 (Bin) TL
2. Aidat Bedeli-Yıllık 150 (Yüz Elli ) TL
3. 2 Adet fotoğraf
4. Üye formu doldurmak

BANKA HESAP NUMARASI
Beykoz Spor Kulübü Derneği Paşabahçe Yapı Kredi Bankası şubesi
TR 52 0006 7010 0000 0086 6828 24

Tel : 0216 341 1908
GSM : 0542 234. 6058

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder