3 Eylül 2020 Perşembe

ASIM BAŞKAN'DAN KAVACIKSPOR FUTBOL OKULUNA ZİYARET VAR

 


Beykoz Amatör Spor Kulpleri Destekleme Derneği ( BİSK ) Başkanı Asım Özdemir Kavacıkspor Tesislerine bir ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A Takım düzeyinde Beykoz İlçesinin diğer iki temsilcisi olan Beykoz 1908 ve TED İstanbul Koleji Sk ile birlikte 2020-21 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Kavacıkspor'da heyecanlı günler yaşanırken, BİSK Başkanı Özdemir, hem Bal Ligine çıkıldığı için tebriklerini iletirken, hem de Halı Sahaların açılması ile birlikte başlayan Futbol Okulu çalışmaları ile ilgili bilgi edindi.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, iki sene Yükselme Grubunda kaçırdıkları Bölgesel Amatör Lige üçüncü kez yer aldıkları Süper Amatör Lig Yükselme Grubundan çıkmalarının camiada sevinç ve heyecana neden olduğunu hatırlattı.

Murat Yılmaz, Dünya'da ve Türkiye'de etkili olan ve halen daha bir azalmanın gerçekleşmediği Pandemi Sürecinde Amatör Spor Kulüplerinin çok zor günler yaşadıklarını hatırlatırken, " Gerçekten de zorlu süreci hep birlikte yaşadık ve de yaşamaya da devam ediyoruz. Bütün temennimiz odur ki İnşallah bu kabus dolu, üzüntülü günler sona erer. Salgın sürecinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan Rahmet Ailelerine ise sabırlar diliyoruz. Uzun bir bekleme süresi sonrasında Halı Sahaların yeniden hizmet vermeye başlamasının az da olsa kulüpler açısından bir can suyu anlamı taşıdığını söyleyebilir. Tesislerimizde yeniden çocukların seslerini , heyecanlarına şahitlik etmek gerçekten de çok güzel " diye konuştu.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig ile atılacak adımları dikkale takip ettiklerini söylerken, kulüp olarak belirledikleri hedef doğrultusunda kadro oluşturmaya başlayacaklarını ifade etti.

Beykoz Kulüpler Birliği Asım Özdemir ise Kavacıkspor'un her zaman takdir ettikleri gerçekten de güzel çalışmalara imza atan bir kulüp olduğunu söylerken, " Bilindiği üzere alınan karar sonrasında İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda yer alan 16 takım da Bölgesel Amatör Lige alınmıştı. Tabii ki Beykoz İlçemizin 3 Takım ile temsil edilecek olması bizleri mutlu etmekte. Tabii ki yaşanan Pandemi Süreci nedeni ile buruk bir mutluluk yaşandığını da ifade etmek gerekir. Spor Camiasından da birçok ismin aralarında bulunduğu vatandaşlarımızı kaybettik. Allah'tan Rahmet diliyorum...Ligler ile ilgili birçok alternatifi de içeren planlamalar yapılıyor...Pandemi Süreci nedeni ile alınacak kararlarda Devletin İlgili Bakanlıklarının vereceği kararları bekliyor olacağız " diye konuştu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder