7 Kasım 2020 Cumartesi

BOĞAZIN İNCİLERİ ATEŞ SÖNDÜRDÜ ! 3-2

 


TVF Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi maçları için hazırlıklarına devam eden Beykoz Belediyesi GSK A Bayan Voleybol Takımı hazırlık maçlarına devam ediyor. 


Boğazın İncileri olarak da bilinen Beykoz Kızlarının rakibi kendisi gibi Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Üsküdar Temsilcisi Ateşspor idi. Voleybol adına oldukça güzel bir mücadele örneğinin sergilendiği karşılaşmayı Beykoz Belediyesi GSK Takımı 3-2 kazandı.

Beykoz Belediyesi GSK A Bayan Voleybol Takımı karşılaşmada genç ve yıldız takım oyuncularından oluşan şu isimler ile mücadeleye çıktı...

Zübeyde Öztürk, Sılanur Karpuz, Beyza Ayvaz, İlke Yılmaz, Irmak Naz Kurtuluş, Rana Çeltek, Elif Çekiç, Işıl Manavoğlu, Gözde Çelik, Tuğba Alın, Berfin Taşçı, Nisa Ata ve Esma Ata.

İlk sette iyi bir görüntü çizen Boğazın İncileri bunu seti 25-13 gibi farklı bir skor ile tescilledi. İkinci sette oyunu değişikleri de yaşayan Yeşil-Mavililer setin başında 5-0 gibi farkın muhatabı olunca karşılık vermekte zorlansa da sön bölümde ancak farkı indirebilirken 25-14 mağlubiyetle ayrıldı.

Üçüncü set her iki takım açısından mükemmel bir görüntü ortaya çıkardı. En son 22-22 ile rakibi ile başa baş giden Beykoz Kızları basit hatalar sonunda verdikleri sayılar sonrasında 25-22 ile oyunda 2-1 geriye düştü.

Dördüncü sette kötü bir oyun ile başlayan Beykoz Belediyesi GSK Takımı önce 10-10 ile beraberliği yakaladı sonrasında 14-13 ile ilk kez öne geçtikten sonra maçı koparıp aldı 25-22.

Müsabakada 2-2'lik beraberlik yaşanırken 5. ve Final Setinde çok başarılı bir başlangıç yapıp 6-0 öne geçen Boğazın İncileri, 9-1, 11-1 gibi farklı anlar sonrasında seti 15-5 önde kapatıp müsabakadan 3-2 galip gelmesini bildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder