5 Kasım 2020 Perşembe

KAVACIKSPOR'DAN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN SPOR CAMİASI TEMSİLCİLERİNE ZİYARETLER VAR


Beykoz İlçesinin Bölgesel Amatör Ligde mücadeleye hazırlanan 3 Kulübünden birisi konumunda olan Kavacıkspor'da geçtiğimiz haftalarda görevlerine atama yapılan spor dünyamızın sevilen simalarına ziyaretler vardı

Kavacıkspor adına gerçekleşen ziyaretlerden ilki Marmara Üniversitesine idi...Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Mezunu Yönetim Kurulu üyeleri Seçkin Doğan, Murat Yılmaz, ve Takım Antrenörlerinden Berkay Fahri Bayır ve Mehmet Berk Uzunhasan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan görevine atanan Prof. Dr. Sayın Ali Kızılet ve Dekan Yardımcısı görevine atanan Doç.Dr. Sayın Mehmet Yorulmazlar'ı ziyaret etti.



Ziyaretin ardından paylaşımda bulunan Kavacıkspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Futbol Direktörü Murat Yılmaz, her iki ismin de bundan önceki görevlerinde sergiledikleri başarılı çalışmalar ile kendilerince de her zaman takdir edildiklerini hatırlatırken şu ifadelere yer verdi..."Kavacık Spor ile Marmara Üniversitesi ortak proje anlamında istişarelerde bulunduğumuz değerli dekan ve dekan yardımcısı hocalarımıza Antrenörlerimiz Kavacık Spor forması takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Kulüp Başkanımız Bedri Güntay yoğun çalışma temposu yaşadığından kendisinin de selamlarını ilettik "



Ali Kızılet ve Mehmet Yorulmazlar ise ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade ederlerken, " Okulumuzdan yetişen değerli öğrencilerimizi, antrenörlerimizi aynı zamanda eğitim dünyamızın da fertleri olan Beykoz İlçemizin değerli spor adamlarını konuk etmekten mutlu olduk. İnşallah hep birlikte el ele vererek Beykoz'un sportif anlamda üst seviyelere taşınabilmesi için ortaklaşa projeler üreteceğiz, önerilerde bulunacağız " dediler.

Kavacık Spor Kulübü Başkanlık görevi de yapan Beykoz Gençlik Spor İlçe Spor Müdürü iken Gençlik Spor İstanbul İl Müdürlüğü Şube Müdürü olarak yeni görevine atanan Bülent Küçük Müdüre de Yeşil Beyazlı Ekibin Yönetim Kurulu Üyeleri Seçkin Doğan ve Murat Yılmaz'dan ziyaret vardı. İkili Bülent Küçük'e yeni görevlerinde hayırlı olsun temennilerinde bulunurken başarılar diledi.

Bülent Küçük ise Beykoz'da görev yaptığı süre içinde birçok samimi dost biriktirdiğini ve bunun örneklerini fazlası ile yaşadığını ifade ederken, " Önceki dönemlerde görev yaptığım Kavacıkspor adına gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun ve mutlu oldum. Kulübümüze yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şimdiden başarılar diliyorum. Kulüp Başkanı Bedri Güntay başta olmak üzere görev yapan herkese selamlarımı saygılarımı gönderiyorum " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder