31 Ocak 2021 Pazar

AK PARTİ BEYKOZ'DAN GÖREV BAŞINDAKİ POLİSE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, hafta sonu görev yapan polis ekiplerine ikramlarda bulunmaya devam ederken, bir polis memuruna da doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, salgın döneminde sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle, görevlerini yürüten polis ekiplerine ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Ayrıca görev başındaki polis memuru Mehmet Celikel'e doğum günü sürprizi yapıldı.


Hafta sonları uygulamaya konulan sokağa çıkma kısıtlamasında nöbet tutan güvenlik güçleri bu hafta sonu da unutulmadı. Geçtiğimiz haftalarda ilçe genelindeki emniyet görevlilerine evlerde hazırlanan yiyecekler ikram edilmişti. Bugün de AK Parti Beykoz İlçe Teşkilat Başkanı Özkan Ayduğan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile ilçe yöneticileri polis noktalarını ziyaret ederek ikramlarda bulundu.



POLİS MEMURUNA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Anadolu Hisarı Marmara Üniversitesi kavşağında görev yapan Mehmet Celikel'e doğum günü sürprizi yapıldı. Doğum günü dolayısıyla kutlama pastası alan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı yöneticileri Çelikel'in mutlu gününde yalnız bırakmadı. Görev başında doğum günü pastasını karşısında gören Çelikel, sevincini gizleyemedi.



“BİZİM CAN GÜVENLİĞİMİZ SİZE EMANET”

AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın da katıldığı etkinlikte görev başındaki Mehmet Çelikel için hazırlanan pasta ikram edildi. “Size ve tüm polis kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” diyen Satır, “ Allah size uzun bereketli ömürler versin. Bizim can güvenliğimiz size emanet” diye konuştu.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder