5 Şubat 2021 Cuma

BEYKOZ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR KAMPANYASINA KATKILAR DEVAM EDİYOR


Beykoz Spor Kulübü, mevcut borçlarını yeniden yapılandırırken, düzenlediği ve " Beykoz Geleceğine Sahip Çıkıyor " adlı projesi ile gönül verenlerden yardım talebinde bulunmuş idi. Bu çalışma, kampanya öylesine farklı kesimlerden destek bulmakta ki...

Bunlar içinde İstanbul'un değişik Spor Kulüplerinden Türk Sporunun " Asırlık Çınarına " ilginç sembolik içeren yardımlar da gelmedi değil...mesela kuruluşu Beykoz Spor Kulübü ile aynı yıla yani 1908 yılına denk düşen Vefa Spor Kulübünden gelen 1908 Liralık yardım gibi...devam eden kampanyada dikkat çekici bir destek de İstanbul Süper Amatör Ligde aynı grupta mücadele ettiği kulüplerden Mecidiköyspor'dan da geldi.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Kulüp Sosyal Medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımla ile bu zorlu süreçte destek veren kişi ve kurumlara tek, tek teşekkür etmekte. Yıllardır borç sarmalında sıkışıp kalan kulüp bu yardım projesi ile biraz olsun nefes almak, geleceğe umutla bakma niyetinde.

Beykoz Spor Kulübü Vergi Dairesi hesabına bu çalışmada aktarımda bulunan isimlerden birisi de İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yücel Akdemir oldu. Başkan Zeki Aksu'nun daveti üzerine Kulüp Merkezine bir ziyaret gerçekleştiren Akdemir'e Başkan Aksu, Kulübün dünü, bugünü ve yarınlarına ait detaylı bir aktarımda bulundu. Yücel Akdemir ziyaret esnasında Beykoz Spor Kulübü Derneği Üyelik Formunu da doldurup yeni üyeler kervanına dahil oldu. 

Başkan Aksu, Yücel Akdemir ile çok ama çok uzun yıllar öncesine dayalı bir arkadaşlığının, dostluğunun olduğuna atıfta bulunurken, kendisi ile gençlik yıllarından karşılıklı futbol oynadıkları günleri hatırlattı. Yücel Akdemir " Beykoz Geleceğine Sahip Çıkıyor " Kampanyasına maddi manevi her türlü desteği vereceğini söylerken Beykoz Spor Kulübünün biran önce içinde bulunduğu sarmaldan kurtulması yönünde dilekte bulundu.

Beykoz Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu kampanyaya en anlamlı ve de dikkat çekici destek ise Vefa Spor Kulübünden geldi. Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Mehmet Sütçüoğlu son derece sembolik bir rakam katkıda bulunurken kendileri ile birlikte aynı yılda kurulan Beykoz Spor Kulübüne 1908 liralık katkıda bulundu.



Bu anlamda spor kulüplerinden anlamlı bir katkı da Mecidiyeköy Spor Kulübünden geldi. Şişli İlçesi temsilcisinin Kulüp Başkanı Bülent Zent, Beykoz Spor Kulübüne 1000 liralık yardım yaparak zorlu süreçte yanlarında olduklarının da mesajını vermiş oldu.



Yine 1908 Lira gibi sembolik katkıda buluna bir isim de Sarı-Siyahlıların Futbol Takımında da görev yapmış olan Erol Özbek'den geldi. Özbek, Vergi Dairesi ile varılan yeni anlaşmaya göre yapılandırma sürecine tüm Beykoz Sevdalılarının güçleri nispetinde katkıda bulunmaya davet etti. 


Beykoz Spor Kulübü Basketbol Takımı Eski Sorumlularından Altan Birben'de 1000 liralık katkısı ile bu anlamlı projeye not düşen isimlerden oldu.


Kampanyaya ilk günlerden katkıda bulunan bir başka isim ise Beykoz Sevdalılarından Haluk Taş idi. Taş zor günlerinden kulübün yanında olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder