21 Nisan 2021 Çarşamba

A SPOR " BİZİM SEMTİN TAKIMI " BELGESEL ÇEKİMİ BEYKOZ 1908 İLE BAŞLADI


Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Kocaeli temsilcisi Çayırovaspor maçında özel bir çekim vardı...Mayıs Ayında A Spor Kanalında yayınlanmaya başlanacak olan " Bizim Semtin Takımı " Belgeselinin ilkinin çekimleri Beykoz Stadı başta olmak üzeri değişik yerlerde yapıldı.

Spor Dünyasının usta kalemlerinden olan ve son olarak A Spor Kanalında görev yapmaya başlayan Murat Deveci ile Kameraman Niyazi Kuru gün boyu Beykoz'da çekimde idiler.



Beykoz Stadındaki Kulüp tarihinden izlerin bulunduğu Müze Odasında başlayan çekimlerde Beykoz 1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Beykoz 1908 A.Ş., Başkan Yardımcısı Ruhan Ege, Futbol Takım Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Takım Kaptanı Cenk Güven, Beykoz takımında hem A hem de Amatör Takımda Şampiyonluk yaşayan eski Kalecilerden Zafer Baş ile özel röportajlar yapıldı.



Ardından Beykoz Stadından yola çıkan çekim ekibi Beykoz Onçeşmeler Meydanına değin ilçenin değişik simaları, esnafları ile görüşmeler yapıp kayda aldılar. Beykoz Çayırında Cafer Baş'ın Manavına da konuk olan ekip aynı zamanda Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı da olan Baş'tan anılar dinledi. Burada Beykoz Marşının Yazarı-Bestecisi Eski Futbolculardan Devlet Sanatçısı Mekin Çetinöz ile de ayrıca bir görüşme gerçekleştirildi.



Beykoz Maçlarının sıkı takipçilerinden Ahmet Karaca'nın Berber Dükkanında da yapılan çekim sonrasında yola devam edildi. Beykoz Meydanında Beykoz Tolon Paça-İşkembe Salonunda da yapılan çekimler Tarihi Onçeşmeler Meydanında sona erdi.


Bizim Semtin Takımı-Beykoz Belgeseli çekimine Beykoz Bölümü Danışmanı Talip Ercan da iştirak etti.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder