12 Nisan 2021 Pazartesi

TALİP ERCAN, " NE MUTLU Kİ MÜBAREK RAMAZAN AYINA KAVUŞTUK..."


Gerçekten de ne mutlu bizlere, Yüce Allah'ımıza sonsuz şükürler olsun...bir Mübarek Ramazan Ayına daha bizleri ulaştırdı....

Geçen seneki Ramazan Ayından bu senekine gelindiğinde nice dostlar, tanıdıklar aramızda değil, niceleri ki hatırı sayılır bir sayı bu Pandemi Sürecinde yaşanan salgından payını alıp tedavi gördü...

Bu sebeple Ramazan Ayına ben hep geçmiş bir yılın muhasebesi, ömrümde geçen süreyi de katarak bir özeleştiri ile bakmaktayım...geçen sene bu günlerde kutsal kitabımız Kuran-Kerim'i Türkçe Mealinden hiç te acele etmeden okumuştum...eğer ki bizler kendimizi birer Müslüman olarak görmekte isek bunu mutlak surette yapmalıyız.

Evet geride kalan 1 yıllık süreçte hiç boş durmadım, Beykoz ilçemizde en fazla haber giren site olarak açık ara önde olduk, bu okuma oranına yeterince yansımadı ama geçenlerde de yazdığım gibi 570 bin dolayında olunma oranı, 45-50 binlik aylık izlenme oranı ile hizmet verme gayretinde olduk.

Bu Ramazan Ayında da eve kapanacağız, mümkün olduğunca da dışarı çıkmayacağım...olan haberleri girip, olmayanlar için de normal zamanlardaki gibi yoğun bir koşturma yapmayacağız.

Bu Ramazan ayında da kendimiz için yeni kararlar alıp uygulamaya çalışacağım, çevremiz biraz daha daraltmak istiyorum, hatta bunu sosyal medya hesaplarımızda da bir sıfırlama yapıp 100, 200 arkadaş ile de başlama niyetim var, çünkü bu andan sonra sadece arkadaş gözüken ama 5000 kişi olmalarına karşın haberlerimize ne beğeni yapan, ne yorum yapan insanlar ile yola devam etme niyetinde değilim.

Varsın sıfırdan başlayalım okunma oranlarına, kaldı ki biz bu işi gönülden yapıyoruz...yoksa kurardık bir gazete gelsin resmi kurumlardan reklamlar yeter de artardı bile.

Özellikle Facebook https://www.facebook.com/1908HaberBeykoz Grubundan Haberleri paylaşmaya başlayacağız...burada 900 takipçimiz var, Erha Beykoz Profilimizde ise 5000 ve bine yakın da mesaj atıp eklenmek isteyen. 

Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder