10 Mayıs 2021 Pazartesi

İSKİ ÇALIŞMASI BEYKOZ MERKEZ-GÜMÜŞSUYU ANA YOLUNU KAPATTIRDI !


İSKİ tarafından Beykoz Spor Kulübü yanındaki alanda yapılan kanal çalışması nedeni ile Beykoz Merkez-Gümüşsuyu yolu Sahil Yolu kapatılırken, o anlarda trafik ara yolları tabiri caizse felç etti.

Çalışmalar nedeni ile Beykoz Merkez ile Gümüşsuyu'nda bulunan Benzin İstasyonu arasında yol girişleri kapatılırken, araçlar Gümüşsuyu ara yolları, Koru Başı, Beykoz Korusu istikametinde adeta içinden çıkılmaz bir hal aldı.



Güzergaha giremeyen İETT ve Özel Halk Otobüsleri Eski Şişe Cam Fabrikası yan yolundan farklı bir yola yönlendirildi.

Pandemi nedeni ile zaten yasaklara uymayan vatandaşlar adeta fırsat bu fırsat deyip Beykoz Merkeze olsun, Merkezden Paşabahçe Yönüne olsun kaldırımlar İstiklal Caddesini aratmadı.



Çalışmalar nedeni ile vatandaşlara ve araç sahiplerine Paşabahçe İstikametinde olsun, Beykoz Merkezde olsun uyarıcı ve yönlendirici trafik zabıta ekiplerinin olmaması ise vatandaşlardan tepki çekti. Beykoz Belediyesinin Motorize ekiplerinin bu anlarda görev yapmayacaksa ne zaman yapacağı konusunda eleştirilerini yüksek perdeden dile getiren vatandaşlar bir hayli sinili idi.



Gümüşsuyu-Korubaşı yolunda zaten dar olan sokaklarda ise karşılıklı güzergahlardan gelen araçların sürücüleri arasında tartışmalar çıkarken, mahalle sakinleri ise yaşanan durumu şaşkın gözler ile izlediler.



Konuştuğumuz çalışma görevlileri ise Sokağa çıkma yasağında yapılan çalışmalar nedeni ile kendilerinin suçlanması yerine kendilerini sokağa atan araç sahiplerine suçu attılar. " Biz bu çalışmayı kısıtlama, yasaklı günler dışında zaten yapamazdık, özellikle bu günleri seçtik. Vatandaşlar bize yoğun eleştiri getireceklerine kendilerine baksınlar. Bu nasıl sokağa çıkma yasağı, millete dert anlatmaktan işimize konsantre olamadık " diye konuştular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder