13 Mayıs 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908 BAŞKANI ZEKİ AKSU'DAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'A " GELİN BU KONUYU ARTIK SONUCA BAĞLAYALIM "


Beykoz 1908 A.Ş. Kulüp Başkanı Zeki Aksu Kulüp Sosyal Medya Platformundan yapmış olduğu çağrı ile Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a mesaj iletirken, " Gelin bu konuyu gerekirse kamuoyu önünde, sizin de tercih edeceğiniz, çağıracağınız isimlerin önünde enine boyuna bir tartışı artık karara varalım " dedi. İşte Başkan Aksu'nun Başkan Aydın'a çağrısını içeren mesaj...

MURAT AYDIN'A HAKİKAT ÇAĞRIMDIR

Sayın Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın
Öncelikle şahsım ve camiamız adına Ramazan Bayramınızı içtenlikle kutlarım.
Müsaadenizle doğrudan konuya gireceğim. Beykoz Belediye Başkanı olarak yakın çevreniz tarafından sizinle yapılan paylaşımlar, işin özü ve hakikatinden uzak Beykoz Spor Kulübü ve şahsımla ilgili oluşturulmaya çalışılan algı teşebbüsleridir.
Bu teşebbüslerin hakikat karşısındaki yetersizliğine hep birlikte şahit olacağımıza inancım tamdır.

Ancak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte bu tür yaklaşımların Beykoz Spor Kulübü’ne uzun yıllar başkanlık yapmış biri olarak beni son derece üzdüğünü de belirtmek isterim.

Beykoz Spor Kulübü’nü ben borçlandırmadım. Tarihi geçmiş incelendiğinde açıkça görülecektir ki Beykoz Spor Kulübü’ne talep etmeden, almadan veren tek başkan benim.

Bu konuda sizi detaylı bir şekilde bilgilendirmek ve talebiniz olması halinde ayrıntılı bir brifing vermek isterim.

Bilerek veya bilmeyerek yapılan gıybetin hukuki karşılığı olmasa da en azından dini açıdan ne ifade ettiğini benden çok daha iyi bildiğinizden eminim.

Beykoz Spor Kulübü ile ilgili aklınıza gelebilecek ve soracağınız her sorunun bende cevabı vardır. Gerekirse Beykoz Kamuoyu önünde isteyen herkesle Beykoz Spor Kulübünü mali, idari ve her türlü tartışmaya hazırım. Veremeyeceğim hiç bir hesabım yoktur.

Size brifing verirken yanınızda ilçe başkanınız dahil sizin uygun göreceğiniz herkes olabilir. Zaman zaman “eski kulüp yeni kulüp” diyerek Yeni Malatya vb kulüplerini örnek gösterdiğinizi duyuyoruz. Bu örneklerle birlikte; lütfen Kocaeli Spor Kulübünü de araştırmanızı isterim.

Beykoz Spor Kulübü yüz on üç yıllık tarihi bir çınardır. Kurumlar baki, insanlar fanidir.
Bizler bugün varız yarın yokuz. Bilmenizi isterim.
Saygılarımla
Zeki Aksu
Beykoz Spor Kulübü Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder