31 Temmuz 2021 Cumartesi

BEYKOZ'UN ALTIN KIZI BERRANUR ÇİFTÇİ TÜRKİYE ÜMİTLER ŞAMPİYONASINDA 2.OLDU

Taekwondo sporunda bünyesinden çıkan başarılı sporcuları ile adından söz ettirmeye başlayan Beykoz İlçemizden son haber Berranur Çiftçi ile geldi.

 

Küçük yaşlarda Milli Antrenör Osman Günaçtı tarafından keşfedilen ve yıllar içerisinde birçok yaş kategorisinde şampiyonluklar yaşayan Milli Takımda yer alan Berranur Çiftçi Türkiye Ümitler Taekwondo şampiyonasından 2.olarak ayrıldı.

 

Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda başlayan ve 2 Ağustos’a kadar sürecek olan, 70 ilden 566 kulüp ve 1762 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Taekwondo Şampiyonası İlçemiz adında bir kez daha gurur yaşanmasına vesile oldu

 

Başarılı sporcumuz Ümitler Türkiye Şampiyonasında  Türkiye 2.cisi olurken 3-5 Ağustos Tarihlerinde Ankara'da yapılacak Avrupa Şampiyonası Seçmelerine Seri Başı olarak katılmaya hak kazandı.

 

Milli Sporcunun Milli Antrenörü Osman Günaçtı Berranur Çiftçi ile defalarca yaşadıkları gurur halkasına yeni bir ilave görmekten mutlu olduğuna vurgu yaparken, " Berranur daha küçük yaşlardan itibaren bu spor dalında zirvede yer alan isimlerden biri olacağını belli etmişti. Nitekim bunu fazlası ile de göstermiş oldu.  Türkiye Ümitler Şampiyonasında başarılı maçlar çıkardı ama final maçı sonrasında kilosunda Türkiye ikincisi oldu. Beykoz Belediyespor bünyesinde spora başlayan Berranur saha sonra Eğitim hayatı nedeni ile başka bir kulübe geçiş yapmak zorunda kalmıştı. Bir Beykozlunun buralara gelmesi tabii ki üzerinde emeği olan antrenörü olarak beni fazlası ile memnun etmekte. İnşallah Ümit Milli Takım seçmelerinde de başarılı olup bu kategoride de Milli Sporcu olarak adını yazdıracak " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder