30 Temmuz 2021 Cuma

AK PARTİ BEYKOZ'DAN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI DAVETİ VARDI


Ak Parti Beykoz Gençlik Kolları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı. AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla Beykoz’da bulunan yerel basın mensuplarını ağırlayan AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları yönetimi kurulu üyeleri basın bayramımızı kutladı.

Pandemi nedeniyle gazete mensuplarını İlçede ayrı ayrı ağırlayan İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş, ERHA BEYKOZ Haber Ajansı Sahibi Talip Ercan ile gerçekleştirdiği buluşmada basın mensuplarının zor şartlarda vatandaşları bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla çalıştıklarını, kendilerinin de böyle önemli bir günde unutmadıklarını ifade ederken bu vesileyle de 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutladıklarını belirtti. Baş, Gençlik Kolları Başkanına vekaleten ağırladığını da sözlerine ekledi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam’ın yazılı olarak tarafımıza iletilen mesajında; “Halkımızın doğru habere ulaşması adına gece gündüz demeden büyük bir emek ve özveriyle çalışan tüm medya çalışanlarının Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” sözleri yer alırken

İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş’ın mesajında ise; “Bizleri şehirlerimiz de veya bölgelerimizde yaşanan olaylardan haberdar eden, ülkemizin sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlayan ve görevlerini özveri içinde yapan basın mensubu arkadaşlarımızın aynı duyarlılıkla görevlerine devam edeceklerine inanıyoruz. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, tüm basın camiasına başarılar diliyorum. Tüm basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” Mesajı yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder