28 Ekim 2021 Perşembe

CUMHURİYET KUPASI GENÇLİG FUTBOL TURNUVASINDA TFF CELAL-MERAL ARAS SPOR LİSESİ ŞAMPİYON OLDU


Cumhuriyetimizin 98.Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile Türkiye genelinde değişik illerde olduğu gibi Beykoz İlçemizde de çeşitli sportif etkinlikler yapıldı.

Futbol dalında yapılan müsabakaların adresi Paşabahçe Stadı idi...bu sene 3.gerçekleşen Gençlig Futbol Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne olurken TFF Celal-Meral Aras Spor Lisesi Futbol Takımı oldu.

Esenyurt Üniversitesi ile karşı karşıya gelen TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi Futbol Takımı normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan mücadeleyi penaltı atışları sonrasında 5-3 kazanan Beykoz Temsilcisi mutlu sona ulaşan taraf oldu.



Turnuvanın şampiyonunun belli olması sonrasında Kupa Törenine geçilirken, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımına Şampiyonluk Kupasını taktim etti.



Turnuvanın ikinci olan Esenyurt Üniversitesi Takımının Kupasını ise İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Korkulu taktim etti. Ayrıca toplamda 7 Üniversite 1 Lise Futbol Takımlarının iştiraki ile yapılan anlamlı etkinliğe katılan takımlardan hazır bulunan isimlere turnuvaya özel plaketleri ise İlçe Kaymakamımız Esengül Korkmaz Çiçekli tarafından verildi.



ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder