25 Ekim 2021 Pazartesi

BEYKOZ 1908 U16 YAŞ TAKIMI GALİBİYETTEN MEMNUN !


2021-22 Sezonu hazırlıklarına devam eden Beykoz 1908 A.Ş. U16 Yaş Futbol Takımı hafta sonunda hazırlık maçında idi...

Ömer Faruk Sökmen Yönetiminde lige girecek olan Sarı-Siyahlı gençlerde rakip İnkılapspor idi...

Karşılaşmaya Kalede Engin, Ahmet, Tunahan, Umutcan, Ertuğrul, Enver, Yılmaz, Oğuz, Can Polat, İbrahim ( Polat ) kadrosu ile çıktı.

Beykoz Stadında oynanan mücadeleden 2-1 galip ayrılan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında günün golcüleri penaltıdan attığı gol ile Ertuğrul ve bir diğeri ise Polat oldular.

Beykoz 1908 A.Ş. U16 Yaş Takımı Antrenörü Ömer Faruk Sökmen yaptığı açıklamada, " Sezona yaptığımız antrenman ve maçlar ile hazır olmaya çalıştık. Verilen aradan sonra tüm futbolcularda ve takımlarda olduğu gibi bizde de büyük bir heyecan var. Aynı şekilde sporcularımız velileri de maçların biran önce başlamasını beklemekte. Futbol bu maçlarda kazanmak kadar kaybetmek de doğal, gününde olan maça daha iyi konsantre olan takımlar kazanıyor. Dolayısı ile bizler bu genç futbolculara her şartta destek olmak zorundayız, sevinç ve hüzünlü anları birlikte yaşayacağız, gereken yerlerde moral, destek vereceğiz. Şu konunun da altını ısrarla çizmek isteriz k maçları izlemeye gelen veliler lütfen çocuklarını ve takımı baskı altına almasınlar aynı şekilde onlar da mağlubiyetlerin de olabileceğini bilsinler. Çünkü bu yaştaki futbolcular bu durumlardan çok etkileniyor. " diye konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder