29 Ekim 2021 Cuma

ÖRNEKKÖYSPOR CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI İLE FARKIN BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

 

Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden Örnekköyspor farkını bir kez daha gösterirken Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutlayanlar kervanına dahil oldu...

Örnekköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Kutla programına Futbol Okulu sporcularının yanı sıra Kulüp Yönetimi ve sporcu velileri katılım sağladı.

Güne ait görüşlerini açıklayan Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu, " Cumhuriyetimizin 98.Yılı kutlu olsun...Başta Cumhuriyetimiz Kurucusu Ulu  Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm Gazilerimizi, şehitlerimizi rahmet ve şükran duygularımız ile anıyoruz. Bizde Atamızın bizlere emaneti olan çocuk ve gençlerimizin spor yapabilmeleri için her türlü fedakarlığı yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Sporcu velilerimiz de özellikle paragraf açmak istiyorum bizleri bugüne kadarki tüm etkinliklerimizde, programlarımızda yalnız bırakmadılar. Bu zorlu günlerde bizlere moral-motivasyon kattılar, her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN - ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder