16 Kasım 2021 Salı

BEYKOZ 1908 KAÇAN GALİBİYETTEN ÜZGÜN


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda 3.maçında hem gol hem de puan ile tanışan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Çilimlispor müsabakasının hazırlıkları başladı.

Sarı-Siyahlı ekipte haftanın ilk çalışması gerçekleşirken Teknik Sorumlu Erdoğan Eryılmaz yaptığı açıklamada grupta en fazla yatırım yapan bir rakibe karşı mücadeleye çıktıklarına vurgu yaparken, " Mütevazi kadromuz ile Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme düşüncesindeyiz. Hafta sonundaki karşılaşmada yediğimiz gol öncesinde yaşadıklarımız ortada. Kesinlikle bahanelere sığınmak istemesem de gole etki eden bir oyuncu değişikliği gecikmesi yaşandı. Büyük Beykoz camiasından bu zorlu süreçte bizlere destek olmasını bekliyoruz. Bu çocuklar her türlü övgüyü hak ediyor, varını yoğunu sahaya yansıyorlar. Moral-motivasyonların üst düzeyde kalması kesinlikle şart " diye konuştu.




Beykoz 1908 A.Ş Genel Kaptanı Ömer Mocan üçüncü maçta buldukları ilk gol ile üzerlerindeki kara bulutları attıklarını söylerken, " Pazar günü tribünlerden destek veren Büyük Beykoz taraftarlarına teşekkür ediyoruz. Çok zorlu bir sezon geçiriyoruz. Maddi manevi her türlü desteğe ihtiyacımız var. Belki üst düzey kadro kuramadık ancak her biri büyük bir özveri ile sahaya tüm güçlerini yansıtma gayretindeler. Ereğli takımı bize göre çok tecrübeli bir takım idi ve bu maça önem verdikleri belirledikleri galibiyet priminden de belli idi. İlk golü bulan taraf biz olmamıza karşın yediğimiz gol bizi üzdü. Taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz. " dedi.




TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder