16 Kasım 2021 Salı

PAŞABAHÇE'DE NEŞELİ GÜNLER BAŞLADI...


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda sezonun ilk puanını evinde alan Paşabahçespor'da neşeli günler geri geldi...

İstanbul Amatör Liglerinin en eski temsilcilerinden olan yılların kulübü bu sezon kadrosunda revizyona gitmiş ve birkaç isim dışında tamamen kadrosunu yenilemişti.



Tayfun Uzunkaya ile başlayan sezon çalışmaları ve ilk maç sonrasında kan değişimine gitmeyi tercih eden Boğaziçi ekibinde eski kaptanlardan Onur Atila'ya takım teslim edilmiş idi.

İlk sınavına Taşolukspor maçı ile çıkan deneyimli teknik adam alınan 2-0'lık galibiyet sonrasında tebriklerin merkezindeki isim olmayı bildi.



Paşabahçe'deki ilk maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Onur Atila, " Tribünlerden gelen desteğe olumlu cevap verdiğimiz için mutluyuz. Güzel bir maç oldu, sezonun ilk galibiyetinin olması da takıma ayrı bir moral motivasyon kattı. Tüm futbolcularımı kutluyorum, her geçen hafta üzerine biraz daha koyarak olumlu futbolumuzu İnşallah bol gollü galibiyetler ile süslemek istiyoruz " dedi.

Paşabahçespor Genel Kaptanı Bülent Öztürk üzerlerindeki stresin sona ermesine vurgu yaparken, " Pandemi sorasında kulüplerin çoğu lige adapte olmakta zorlandı. Aynı sıkıntılı süreci bizde yaşadık. Yeni bir kadro ile yola çıktık, zamanla tribünlere çok daha güzel, hoş gelen futbolu yakalayacağımızdan eminiz. Onur Atila Hocamız ve futbolcu kardeşlerimize bizlere yaşattıkları galibiyet sevinci için de teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu.



Hafta sonunda Tunusbağıspor deplasmanına çıkacaklarını hatırlatan Öztürk, " Bu maçta da umutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Aynı başarılı görüntü ve tempoyu deplasmanda da sergilemek istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder