16 Kasım 2021 Salı

PAŞABAHÇE MASTERLER YALOVA'DAN FARKLI GALİBİYETLE DÖNDÜ 6-2


Veteranlar Futbol Ligi Marmara Anadolu Grubu 5.Hafta karşılaşması için Yalova deplasmanına giden Paşabahçe Masterler Takımı güzel bir oyun sonrasında Turfad Yalova Veteranlar Takımını 6-2 mağlup etmesini bildi.

Yeşil-Kırmızılı Ekip Yalova deplasmanında trafiğe yakalandığı için karşılaşmanın oynandığı Yalova 1.Amatör Sahaya maçın başlama saatinde anca ulaşabildi. Sahada bekleyen hakemler ve rakip takım futbolcuları nedeni ile ısınma yapmadan maça başlamak zorunda kalan Beykoz temsilcimiz başlarda zorlandı.




Nitekim henüz 3.dakikada rakip atağında golü kalesinde gören Paşabahçe Masterler takım ilerleyen dakikalarda yetenekli isimlerin sahne alması ile ağırlığını hissettirmesini bilirken üst üste bulduğu goller ile devreyi 4-1 önde kapattı.

İkinci yarı başında ev sahibi takım atağı golle neticelenince fark 4-2 ile ikiye indi. Golün ardından bir kez daha rakip sahada gol kovalayan üst üste akınlar yapan Boğaziçi temsilcimiz bu bölümden 2 gol daha çıkarınca karşılaşmayı 6-2 kazanan taraf oldu.

Bu farklı galibiyet sonrasında grupta 5 maçtan da galip ayrılan  Ataşehir Masterler takımı liderliğini devam ettirirken Paşabahçe Masterler 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonrasında topladığı 12 puan ile ikinci sıradaki yerini korudu.

Paşabahçe Masterler Takımı mücadeleye Kalede Hasan, Deniz ( Mehmet ), Hakan, Engin, Aydoğan, Alaslan ( Yusuf ), Halit, Özgür, Gökhan, Timuçin, Bülent ( Ekrem ) den oluşan bir kadro çıktı.

Paşabahçe Masterler Takımını farklı galibiyete taşıyan gollerin üçü Bülent'ten, İkisi Gökhan'dan biri ise Mehmet'ten geldi.

Müsabakanın ardından açıklamada bulunan Paşabahçe Masterler Takım Sorumlusu Alpaslan Özgül maça ısınmadan çıktıklarına vurgu yaparken, " Maç için yola çıktıktan sonra trafik nedeni ile sahaya gecikmeli ulaşabildik. Rakip takım ve karşılaşmanın hakemleri sahada bizi beklediği için ısınmaya vakit bulmadan yol yorgunluğu ile maça çıkmak zorunda kaldık. Harika bir ışıklandırma sistemine sahip güzel bir zeminde maç oynamak gerçekten de keyifli idi. ilk golü kalemizde görsek de moralimizi bozmadan ataklara çıkmaya başladık. Sonuçta üst düzey bir maç geçtiğini söyleyebilirim. Bizim açımızdan da iyi bir İstanbul dışı deplasman deneyimi de oldu. Tüm arkadaşlarımın ayaklarına sahip. Grupta Şampiyonluk iddiamız devam ediyor " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder