26 Mayıs 2022 Perşembe

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR ALTYAPIDA DA ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDEDİYOR


Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Futbolda altyapı çalışmalarına da ciddiyetle eğilmekte.



Sarı-Yeşilli ekip Güney Mertoğlu Yönetimindeki Antrenmanları ile geleceğe yönelik yeni yıldızları Türk Futboluna ve dolayısı ile kulübüne kazandırma düşüncesinde.



Çalışmalar ile ilgili Er-Ha Beykoz'a açıklamalarda bulunan Güney Mertoğlu, " Kulüp olarak futbol Takımlarında tüm yaş kategorilerinde var olmak istiyoruz. Bu anlamda altyapıya önem veren tüm spor kulüplerimiz gibi bizlerde pandemi sonraki süreci oluşan arayı yoğun bir çalışma temposu ile kapatma gayretindeyiz. Bu Yaz döneminde antrenmanlara semtimiz ve bölgemizden çok sayıda öğrencinin katılmasını hatta bu sayının rekor derecek nitelikte olmasını bekliyoruz. Bulunduğumum bölgede bu anlamda müthiş bir potansiyelin de olduğunu biliyoruz " şeklinde konuştu.




Anadoluhisarı İdmanyurduspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Balkan ise antrenmanları yakından takip ettiğini söylerken, " Anadoluhisarı'nın bu anlamda ilçe sporu açısından da bir marka olduğunu söylemeye bile gerek yok. Yönetim Kurulu olarak Bölgemiz çocuk ve gençlerine yönelik spor okulumuz ile olsun liglere katılan takımlarımız ile olsun, eski parlak günlere dönmek için müthiş istekli bir durum var. Ben başta Güney Hocamız olmak üzere emek veren tüm antrenörlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum " diye konuştu.




Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında Güney Mertoğlu ile birlikte görev yapan isimlerden birisi de İlçe Futbolunun deneyimli Kaleci Antrenörü olan Salih Mumcu. Başarılı eldiven geleceğin yıldızlarını yetiştirebilmek için yoğun bir mesai harcamakta.

ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder