26 Mayıs 2022 Perşembe

GÜMÜŞSUYUSPOR GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR


Beykoz İlçesinde Altyapı Takımlar anlamında son yıllarda belki de en ciddi yatırım yapanlardan birisi de Gümüşsuyuspor olmamakta....

En üst Kademe olan A Takım düzeyinde katılım sağladığı Süper Amatör Ligden üzüntü yaşayarak düşen Yeşil-Beyazlı ekip artık tam anlamı ile alt yaş grup takımlarına kilitlenmiş durumda.

Mustafa Kurtuluş gibi uzun yıllar adı efsane başkana çıkan Şeref Kurtuluş'tan Başkanlık görevini devralan genç bir başkanın çizdiği yolda en önemli mihenk taşlarından birisi ise hem A Takım da Teknik Sorumlu olan hem de tüm altyapı takımlar düzeyinde işin en üst basamağında bulunan Kamil Çolak.




Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Kurtuluş sezonun kısa bir değerlendirmesini yaparken, " Katıldığımız kategorilerde son anda kaçırdığımız şampiyonluklar oldu. Önümüzdeki sezon tüm yaş grubu takımlarımızda A Kategorisinde yer almaya hak kazandık. Bu bize gelecek açısından müthiş bir  morla motivasyon da oldu. Kısa vadeli hedefleri terk edip işe uzun vadeli bakmaya başlamak ile ne kadar doğru bir karar verdiğimiz de ortada.  Tesislerimizde her yaştan çocuk ve gençlerin antrenmanlarda olması başta mahallemiz sakinleri olmak üzere tüm velilerin işe olumlu bakmaları müthiş bir altyapı sporcu ordusunu da görmemize vesile oldu. Bu çalışmaların ve yeni çalışma sürecinin faydalarını ileriki süreçte fazlası ile alacağız. Bu vesile ile başta Kamil Çolak Hocamız olmak üzere tüm antrenörlerimize vermiş oldukları hizmetten dolayı da şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

Gümüşsuyuspor Altyapı takımlar düzeyinde lig maçlarının yanı sıra sıklıkla yaptığı özel maçlar ile de futbolcularını zinde tutma düşüncesinde. Bu kapsamda tesislerinde özel maçlar devam etmekte.

ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder