2 Haziran 2022 Perşembe

GÜMÜŞSUYUSPOR'DAN BEYKOZ BELEDİYESİNE HEM TEBRİK HEM DE TEŞEKKÜR VAR!


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden olan Gümüşsuyuspor'da Beykoz Belediye Başkanlığına ziyaret vardı.

Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş ve Yönetim Kurulu üyeleri Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Sağlam'a ziyaretinde HDI Sigorta Erkekler Hentbol Liginde Kupa Şampiyonu olan Beykoz Belediyesi Hentbol takımına büyük katkı veren Belediye Başkanı Murat Aydın ve Fatih Sağlam olmak üzere emeği geçen yönetici antrenör ve sporculara teşekkürlerini ilettiler.



Ziyarette ayrıca Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından geçen hafta sonunda organize edilen Gençlik Festivali kapsamında yapılan U11 Futbol Şenliği sonrasında velilerden sporculardan gelen olumlu geri dönüşler ve teşekkür mesajları Fatih Sağlam'a iletildi. 

Gümüşsuyuspor Başkanı Mustafa Kurtuluş tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi..." Kendisi ve Beykoz Belediyesinin her zaman spor ve sporcunun yanında olduğu önümüzdeki günlerde yaz okulları dahil olmak üzere bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini  bildirdi. Kulübümüzün faaliyetleri ve planları hakkında görüş alışverişi yapıldı. Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın olmak üzere Fatih Sağlam Beye, Engin Köklü'ye, M. Muhsin Polat'a ve ekibine Kulübüm ve Şahsım Adına teşekkür ederiz.



Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı  Mustafa Kurtuluş  öte yandan Kulüplerinin her zaman yanında olan sorunları çözmek için kendileri ile beraber çaba harcayan her aradığımızda ilgi alakasını eksik etmeyen  Başkan Yardımcımız Fatih Sağlam'a bu kapsamda Yönetim Kurulu ve şahsı adına ayrıca teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş ve Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Sağlam'a adının yazılı olduğu forma ile teşekkür plaketi takdim ederek ziyareti sonlandırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder