19 Haziran 2022 Pazar

H.İBRAHİM SOYER TURNUVASINDA SARIYER DRAGON MASTERLER TAKIMI ŞAMPİYON OLDU


Beykoz Ortaçeşmespor ve Masterler Liglerinde forma giyen merhum Halil İbrahim Soyer Turnuvasında Şampiyon Sarıyer Dragon Masterler Takımı oldu.



Ortaçeşme Stadında oynanan Turnuva Final mücadelesinde Ortaçeşme Masterler Takımı ile karşı karşıya gelen Sarıyer temsilcisi 2-1'lik galibiyetin ardından mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Beykoz Futbol Takımında tarihe not düşülen 1985-86 Sezonu TFF 3.Lig 12.Grup Şampiyonluğu kadrosunda bulunan Lütfü Soyer 2021 Yılında üst üste iki evladını yani Halil İbrahim Soyer ile Ergün Soyer'i kaybetmişti.



Beykoz İlçesinde futbol camiasında sevilen bir sima olan Merhum Halil İbrahim Soyer adına arkadaşları ilki geçen sene yapılan bir futbol turnuvası düzenlemiş idi.

2022 Yılındaki Turnuva Mayıs ayında toplam 8 takımın katılımı ile başlarken, haftalar süren müsabakaların ardından final günü özel etkinlikler ile gerçekleşti.




Turnuvanın son gününde grup maçlarının ardından klasmanda mücadeleye devam eden Eski Dostlar Masterler Takımı ile Bağcılar FK Takımları karşı karşıya geldiler. Müsabakayı Bağcılar FK Takımı 2-1 kazandı.

Bu maçın ardından Ortaçeşme Stadında manevi havayı etkinleştiren Kuranı Kerim Tilaveti vardı...Merhum Kardeşler Halil İbrahim ve Ergün Soyer'in ruhlarına hediye edilen duaların ardından Soyer ailesinde katılanlar ikramlarda bulunuldu.




Bu bölümün ardından turnuvanın üçüncülük dördüncülük müsabakası Olimpiyat Spor Masterler ile Güzelyalı Masterler Takımları arasında oynandı. Rakibine karşı sahadan 4-2 galip ayrılan Olimpiyat Masterler Takımı Turnuvanın üçüncüsü oldu.




Olimpiyat Spor Masterler : Tolga, Faruk, Ebubekir, Yıldırım, Hamit, Mustafa, Uygu, Ömer, Mehmet, Yavuz, Mahmut

Yedekler : Bülent, Serdar, Hakan, Celil

Güzelyalı Masterler : Burak, Rıfat, Ali Ekber, Adil, Hasan, Erdoğan, Murat, Osman, Mehmet Aydın, Kemal, Volkan

Yedekler : Mustafa, Mehmet Doğan

Goller : Ömer, Uygu, Hakan, Bülent / Volkan, Murat


FİNAL MAÇI BİR HAYLİ ÇEKİŞMELİ GEÇTİ


Günün son bölümünde ise Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Veteranlar Futbol Turnuvası final maçına geçildi. Ortaçeşme Masterler Takımı ile Sarıyer Dragon Masterler arasındaki mücadele izlenmeye değerdi.




Ortaçeşme Masterler-Sarıyer Dragon Masterler 1-2

Stat : Ortaçeşme

Ortaçeşme Masterler : Turgay, Adem, Aykut, Fatih, Cihan, Fırat, Kurtuluş, Selim, Eren, Emrullah ( Dk.36 Ahmet ), Alim

Yedekler : Hamit, Turgay, Erol, Nihat

Sarıyer Dragon Masterler : İbrahim, Ethem, Bekir, Hakan, Ozan Oruç ( Dk.16 Fatih ), Serkan, Selahattin, Erol, Ozan Erol, Şafak, Emre

Yedekler : Alper, Nejdet, Mehmet, Şerif

Goller : Dk.32 Eren Akyıldız, Dk.62 ( Penaltıdan ) Ethem, Dk.70+5 Emre




Dk.13 Ortaçeşme Masterler Takımı atağında Fırat Uzun'un sağdan ortasına mükemmel yükselip kafa vuruşunu gerçekleştiren Eren Akyıldız'ın bu vuruşunda top üst direğe çarpıp geri döndü.

Dk.20 Kuruluş ceza alanı dışından kaleyi yoklasa da Kaleci İbrahim uzanıp topu çıkardı.

Dk.30 Sol kanattan kaptığı atakla çizgiye inen Serkan'ın çaprazdan çektiği şut aut ile neticelendi.

Dk.32 Koşu yoluna atılan topla hızla rakip ceza alanına yönelen Eren Akyıldız uzak kale yönünden yerden topu filelerle buluşturunca Ortaçeşme Masterler Takımı 1-0 öne geçti.

Dk.47 Ortaçeşme Masterler takımı hafif sağa kaçan ceza alanı dışından bir serbest atış kazandı...topun başına geçen tecrübeli isim Cihan Tok'un çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.

Dk.62 Ortaçeşme Masterler ceza alanı içinde Ethem'in gol vuruşu için pozisyon aradığı anlarda savunma ve kalecinin müdahalesi yetersiz kaldı, Ethem topa vuruşunu yapmadan yapılan müdahale ile yerde kaldı, Hakem Mehmet Yazgan penaltı kararı verdi. Topun başına geçen aynı isim Ethem topu ve kaleciyi ayrı, ayrı köşelere yollayıp durumu eşitledi 1-1

Dk.70+3 Fırat Uzun'un etkili pası ile topla buluşan Eren Akyıldız'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.70+5 Sol kanatta topla buluşan Emre çizgiye inerken falsolu mükemmel bir vuruş ile topu uzak kale yönünden filelerle buluşturunca Sarıyer Dragon Masterler Takımı 2-1 öne geçti.


KAPANIŞ ÖNCESİ PLAKETLER TAKTİM EDİLDİ


Maçta son düdüğün çalmasından sonra turnuvanın plaket törenine geçildi...




Güzelyalı Masterler Takımının Plaketini Merhum Halil İbrahim Soyer'in Babası Lütfü Soyer taktim etti.




Turnuvada Orta Hakemlik görevi yapan Mehmet Yazgan'ın plaketini Organizasyon Komitesi adına Fatih Akbay ve Aykut Küpeli verdi.




Turnuva için sahasını tahsis eden Ortaçeşme Spor Kulübü adına Yöneticilerden Ramazan Ergin'e plaketi Alim Kahraman ve Fatih Akbay tarafından taktim edildi.




Turnuvanın ikincisi olan Ortaçeşme Masterler Takımına Plaketi Soyer Ailesi fertleri birlikte verdi.




Turnuvanın şampiyonu olan Sarıyer Dragon Masterler Takımına Plaketini Merhum Halil İbrahim Soyer'in babası Lütfü Soyer taktim etti. Turnuva Şampiyon takımın güne not düşen özel fotoğraf karesini çektirmesi sonrasında sona erdi.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder