19 Haziran 2022 Pazar

RÜZGARLIBAHÇESPOR KULÜBÜNE HİPOTERAPİ ETKİNLİKLERİ İÇİN SÜRPRİZ SAMAN BAĞIŞI GELDİ


Beykoz İlçesinde sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de ön saflarda olan Rüzgarlıbahçespor Kulübüne sürpriz bir katkı geldi!

Hipoterapi yani yani çeşitli sağlık problemleri ola özel çocuklara atın çok boyutlu hareketini kullanarak uygulanan tedavi yöntemi ile bu güne değin yüzlerce çocuğa gönüllü hizmet veren Kulübe en büyük miktarlı saman bağışı geçtiğimiz günlerde yapıldı.



Rüzgarlıbahçespor Yönetim Kurulu Üyesi, Eski Başkanı ve sertifikalı Hipoterapi Eğitmeni olan Bayram Taşkıranlar yapılan bu yardım ile çok önemli bir gider kalemi konusunda rahatlama yaşayacaklarını söylerken teşekkürlerini iletti.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, " Bilindiği üzere bu sezon müthiş başarılara imza attığımız tarihimize not düşülecek anları yaşıyoruz. Kız ve Erkek Futbol Takımlarımız sezonu çifte şampiyonluklar ile tamamladı. Öte yandan bunların hepsinden öte sosyal sorumluluk alanında yaptığımız projelere gelen katkılar bizleri fazlası ile mutlu etmekte. Kulüp tesisimiz içindeki Hipoterapi alanımızda gerek Beykoz içinden gerekse de Beykoz dışından birçok özel eğitime ihtiyaç duyan çocuk ve gençlerimiz ile güzel bir proje yürütmekteyiz. Biz bu çalışmalarımızı ücretsiz yapmaktayız ve bu anamda çeşitli kalemlerde ihtiyaçlarımız olmakta. Kulüp olarak her ne kadar elimizi bu anlamda taşın altına koysak da yeterli olmuyor. Gönüllülerimizin yapmış olduğu bağışlar bizi daha çok motive etmekte. Bu anlamda Atlarımız için Saman Bağışına aracılık eden Alibahadır Mahallemiz Muhtarı Ali İhsan Aydın'a İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatına, Baki Demir'e, Mahallemiz Muhtarı Sedat Altun'a ve son bağışı yaparak gönüllerimizde taht kuran Ahmet Halim Celaloğlu'ya özel gereksinimli çocuklarımız ve Kulübümüz adına teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder