21 Haziran 2022 Salı

KAVACIKSPOR'DA KULÜP BAŞKANI BEDRİ GÜNTAY BAŞKANLIĞI BIRAKTI


Beykoz İlçesinin TFF Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcisi kalan Kavacıskpor'da sürpriz bir gelişme yaşanırken, Kulüp Başkanı Bedri Güntay Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Başkanlığı bıraktığını duyurdu.

Kavacıkspor Tarihinde en fazla formayı giyen futbolcu olan gerek Sporculuk gerekse de Başkanlık döneminde yaşanılan başarılarda en önemli figürlerden biri olan Başkan Güntay, Kulübüne katkılarının devam edeceğini paylaşımında aktardı. İşte Bedri Güntay'ın paylaşımı...


Sevgili büyük Kavacıkspor Ailesi tüm olumsuzluklara rağmen büyük fedakarlıklar ve emekler ile güzel anılar biriktirdiğimiz ve Kavacıkspor tarihinin unutulmaz başarılarını yaşadığımız, beraber sevinip beraber üzüldüğümüz bu büyük Ailenin Başkanlık görevini yoğun iş ve aile hayatım nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. Çocukluğum, gençliğim ve futbol yaşantım boyunca bir çok dost ve arkadaş kazanmanın mutluluğu, tesisleşme ve sportif başarıda gençlere ve çocuklara sunduğumuz imkanları gururu ile bu büyük Aileye her zaman desteğim devam edecektir.

Çalıştığım ve futbol oynadığım sürece benimle beraber bu büyük fedakarlığa ortak olan Yönetim Kurulu arkadaşlara, değerli dostlarıma, sporculara ve emekçi çalışanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın Allah’a emanet olun.

Bu açıklamanın ardından Kulüp Sosyal Medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu cümlelere yer verildi ;

Yönetici ve sporcu olarak Kavacık Spor Ailemize kattığı güzel anılar ve başarılar için bizim her zaman Onursal Başkanımız kalacak Sayın @bedriguntay yaptığı maddi manevi destekler için şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder