3 Temmuz 2022 Pazar

RÜZGARLIBAHÇESPOR ÇİFTE ŞAMPİYONLUK KUPASINA KAVUŞTU


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan Rüzgarlıbahçespor ilçe tarihine not düşülen bir başarıya imza atarken he erkekler, hem de kadınlar kategorilerinde yaşadığı şampiyonluklar ile çifte sevinç yaşamıştı.

Beykoz Kulüpler Birliği bu başarılı tablonun ardından yaptığı özel bir program ile Rüzgarlıbahçespor'u şampiyonluklarının simgesi olan çifte kupa ile kutladı.




Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir başta olmak üzer, Birlik Yönetiminde yer alan değişik spor kulüplerinden temsilcilerin hazır bulunduğu sabah kahvaltılı programın adresi Beykoz Merkezinde bulunan Beykoz Taraftarlar Derneği idi.

Beykoz Taraftarlar Derneğindeki etkinlikte Rüzgarlıbahçespor'un TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi C Grubunda Şampiyon olan ancak 2.Lige Yükselme Maçlarının ilkinde Adana FK karşısında mağlup olarak 2.Lig şansını ileriki yıllara bırakan kız futbolcularda vardı.

Geçtiğimiz günlerde ERHA Beykoz'da da çıkan haberde Şampiyon olmalarına karşın Şampiyonluk Kupasının verilmemesi nedeni ile üzüntüsünü dile getirip kamuoyuna açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar, gecikmeli de olsa kavuştukları çifte kupa için Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'e teşekkürlerini iletti.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ise TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK / İASFK Başkanı Ali Düşmez'in selamlarını iletirken, " Bilindiği üzere yakın zamanda yapılan TFF Seçimi sonrasında Ali Başkanımız yoğun bir mesai içine girdi. Özel bir kutlama mesajını iletmemi istedi. Rüzgarlıbahçespor'un ilk kuruluşundan beri yanlarında olma gayretindeyim. İnanın bu şampiyonluklar azımsanmayacak başarıları içermekte. Kızlarımızı ve bugün burada olmayan Teknik Direktörleri Özkan Baş'ı kutluyorum. Fatma Başkanımız ve Yönetim Kurulunu da ayrıca kutluyorum. Hem erkek, hem de kadınlar kategorisinde başarılı olmak ilçemiz adına da ayrıca bir gurur vesilesidir " dedi.

Programa katılan davetlilerden değişik kulüplerin temsilcilerinin yanı sıra Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı ve Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun yaptıkları konuşmalar ile şampiyon kız ve erkek takımlarını kutladılar.

Bu özel programda TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunu şampiyon kapatan Rüzgarlıbahçespor Futbol Takımı Kaptanı Seyhan Aycibin ve Kadın Futbol Şube Sorumlusu Tuğba Baş'a Şampiyonluk Kupası Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir tarafından taktim edildi. Bu kupanın ardından ise ikinci kupa olan İstanbul 2.Amatör Lig Grup Şampiyonluğu Kupası da verildi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder